Sirkus Shopping

Gratiskonsert med Jørn Hoel på tirsdag

Del

Tirsdagstreffene på Sirkus Shopping er godt etablert og arrangeres på Sirkus første tirsdagen i hver måned året rundt. Her kommer landskjente og lokale artister som Benny Borg, Tore Johansen, Charlotte Audestad, Selbugutan, Ørnulf Holthe, GT Sara, og denne måneden hele Norges kjære Jørn Hoel.

Gratiskonsertene er populære, her fra fjorårets  juli-konsert
Gratiskonsertene er populære, her fra fjorårets juli-konsert

Første tirsdag hver måned arrangeres det gratiskonsert som er blitt en stor suksess.  Vi møter en sporty og smilende Marit Einvik (63 år) på Sirkus som jevnlig deltar på Tirsdagstreffene på Sirkus.

Samhold og tilhørighet!

«Tirsdagstreffene er et fantastisk konsept som skaper samhold og tilhørighet blant seniorer og eldre. Mange eldre er ensomme og ønsker kontakt med andre og sammen opplever vi en inkludering ved å komme til Sirkus for opplevelser.  Her er det plass til alle, det er sosialt og det skavles og flires som er så godt for oss alle» sier Marit.

Gratis!

Tirsdagstreffet arrangeres første tirsdagen i hver måned «og det er til og med gratis noe som er helt fantastiskt» sier Marit!

Møteplass

Tirsdagstreffet oppleves som en stor møteplass der seniorer og eldre møtes for allsang og dans. Arrangementetene huser mange hundre seniorer hver eneste måned. «Etterpå kan vi ta en kopp kaffe på en av senterets mange caféer eller spiseplasser og det er svært hyggelig.

Opplevelser best når de deles med andre mennesker!

Marit mener at Sirkus er flinke til å legger til rette for at eldre skal trives på Sirkus. Det er et senter for alle aldersgrupper og eldre blir tatt godt imot med god og gratis underholdning. «Opplevelser er absoultt best når den deles med andre mennesker» smiler en travel Marit på vei videre.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Videokanal

Kontakter

Trine Foosnæs
99095854
trine@Sirkusshopping.no

Bilder

Gratiskonsertene er populære, her fra fjorårets  juli-konsert
Gratiskonsertene er populære, her fra fjorårets juli-konsert
Last ned bilde
På vinteren holdes gratis- konsertene inne på senterets scene
På vinteren holdes gratis- konsertene inne på senterets scene
Last ned bilde
Marit Einvik gleder seg til tirsdag hvor hun skal på gratiskonsert av Jørn Hoel
Marit Einvik gleder seg til tirsdag hvor hun skal på gratiskonsert av Jørn Hoel
Last ned bilde
Forskjellige artist hver gang
Forskjellige artist hver gang
Last ned bilde

Lenker

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange fasiliteter og eventer som skal være med å innfri denne visjonen. Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg pressemeldinger fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sirkus Shopping

Eventyreren upåvirket av Corona, åpner sin 7. butikk på torsdag24.11.2020 09:21:36 CET | Pressemelding

Lars Monsen åpnet sist torsdag sin 6. butikk i Bergen og nå sin 7. butikk dagen før Black Friday. Denne butikken er på Sirkus shopping i Trondheim. Lars har åpnet 4 butikker bare i 2020. Ekspedisjonsfareren er ikke påvirket negativt av Corona, men i stedet fått en enorm etterspørsel etter produktene sine. Folk har aldri vært så mye på tur som nå. «Jeg har opparbeidet meg mye erfaring på hvilket utstyr og bekledning som fungerer gjennom mine 5000 døgn ute i naturen. Gjennom mitt samarbeide med den nordnorske familiebedriften Løvold så åpner vi vår 7. butikk i Trondheim, sier Lars».

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom