SoFI - School of Fashion Industry

Gratis webinar med Yrja Oftedahl, aktuell med podcasten Power ladies!

Del

Hva er nøkkelen til å tørre satse? Bli med på gratis webinar 11.November, 17:00 fra din egen stue med selveste Yrja Oftedahl!

Yrja oftedahl driver den prisvinnende podkasten «Power Ladies» hvor hun fremmer kvinnelige rollemodeller. Hun brenner for å få flere kvinner til å tørre å satse enten karrieremessig eller på privaten, og gir gjennom podkasten verktøy til hvordan.

Yrja har bakgrunn som community manager og gründer, og har vært tett på grundermiljøet i Norge og Silicon Valley over flere år. Hun jobber også som innholdsskaper, foredragsholder og host. For tiden er hun aktuell i 71 grader nord.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding via link! Du vil få tilsendt zoom-link rett før webinaret starter.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry
SoFI - School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

+47 24 14 97 50http://www.sofi.no

OM SOFI – SCHOOL OF FASHION INDUSTRY

SoFI – School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote og interiør. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt de halvårige utdanningene Motekonsulent og Motekommunikasjon som steds- og nettbasert med samlinger. I tillegg tilbyr vi også de ettårige utdanningene Interiør og Retail Design. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

 På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til moteindustrien. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og håndverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

Følg saker fra SoFI - School of Fashion Industry

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SoFI - School of Fashion Industry på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry gjennomfører Digital avgangsutstilling 11.juni!9.6.2020 09:17:45 CEST | Pressemelding

SoFI gjennomfører sin årlige avgangsutstilling 11. juni og årets utstilling vil for første gang utføres digitalt. Den digitale utstillingen vil presentere studentene fra Motedesign, Interiør og Retail design sine fordypningsoppgaver og avgangskolleksjoner i en spennende, ny form. Det vil være video, 3D-fremstilling av prosjekter og bildegalleri. Du vil ikke gå glipp av dette!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom