Eyr

Gratis videokonsultasjon med lege for reiseforsikring

Del

Har du reiseforsikring i Gjensidige eller Gouda er nå Eyr inkludert dersom du trenger medisinsk hjelp i utlandet. – Denne tjenesten vil gjøre det enklere og bedre for våre kunder som har behov for rask dialog med norske leger, sier produktsjef Anne Løvdahl i Gjensidige. For de aller fleste vil det være et mareritt å bli syk eller skadet på ferie.– Eyr gir en økt trygghet for de reisende og med nyheten reiseforsikring vil ca. 1 million nordmenn ha Eyr gratis eller rabattert gjennom sin forsikring, sier William Karlsen, partneransvarlig og forretningsutvikler i Eyr.

Skjer det noe mens du er på ferie har du tryggheten i å kunne rådføre deg med en norsk lege gjennom Eyr.  Foto: Eyr
Skjer det noe mens du er på ferie har du tryggheten i å kunne rådføre deg med en norsk lege gjennom Eyr. Foto: Eyr

Perfekt følgesvenn på ferie

Mange nordmenn har allerede brukt Eyr når de er på ferie og vi får svært gode tilbakemeldinger. Alle kan bruker Eyr på reise, uten forsikring koster en legetime 350 kroner. Med Eyr på mobilen har du alltid en norsk lege med deg på tur, det eneste kravet er internettdekning.  – Skjer det noe mens du er på ferie utenfor Norge har du tryggheten i å kunne rådføre deg med en norsk lege gjennom Eyr. Enten du trenger råd for feriemage, har fått noen rare utslett eller har fått øyebetennelse, fortsetter Karlsen. 

1 million nordmenn har Eyr inkludert i forsikringen

Eyr samarbeider med Gjensidige, Storebrand, DnB, Codan og Gouda, og er inkludert i mange helse-, behandlings- og barneforsikringer. Med nyheten reiseforsikring har nå 20 % av Norges befolkning Eyr inkludert i sin forsikring.  – I sommer kjørte vi en vellykket pilot med Gjensidige og Gouda reiseforsikring, og de ønsker nå å videreføre tjenesten til alle deres kunder. Vi opplever Gjensidige som fremoverlent og innovative, de satser virkelig på helse og digitalisering. Både Eyr og Gjensidige har bevegd seg raskt og derfor er vi nå de første i Norden til å lansere videokonsultasjon med lege for reiseforsikring, fortsetter Karlsen.

Litt om Eyr

Vi er en norsk start-up som hver dag jobber for å levere gode og tilgjengelige helsetjenester til pasientene. Hos oss sitter programmerere, leger, interaksjons- og produktutviklere skulder ved skulder for å lage fremtidens digitale helsetjenster. I dag tilbyr vi videokonsultasjon, timebestilling, betaling, vaksiner og trygg samhandling med skjema, filer, lyd og bilder gjennom Eyr-appen på mobil. Pasienter kan treffe legen under dyna hjemme, på kontoret, på toget, i utlandet eller på hytta. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Skjer det noe mens du er på ferie har du tryggheten i å kunne rådføre deg med en norsk lege gjennom Eyr.  Foto: Eyr
Skjer det noe mens du er på ferie har du tryggheten i å kunne rådføre deg med en norsk lege gjennom Eyr. Foto: Eyr
Last ned bilde
William Karlsen - partneransvarlig og forretningsutvikler i Eyr.
William Karlsen - partneransvarlig og forretningsutvikler i Eyr.
Last ned bilde

Lenker

Om Eyr

Eyr
Eyr
Gaustadalléen 21
0349 Oslo

+47 932 09 995https://www.eyr.md

Legene på mobil

Snakk med legen når og hvor det passer deg. Med Eyr tar du legetimen på mobil - raskt, enkelt og sikkert. 
Tidsklemma er noe de fleste kjenner på av og til. Gjennom vår videoløsning kan du snakke med en lege når og hvor det måtte passe deg. Enten det er hjemme i sofaen, i senga, på kontoret, hytta eller i utlandet. Alle våre leger er erfarne allmennleger som jobber som fastleger eller legevaktsleger på Colosseumklinikken i Oslo. 

Følg saker fra Eyr

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eyr på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Eyr

Hjemmediagnostikk og avstandsoppfølging av pasient blir snart realitet17.9.2018 07:30:00 CESTPressemelding

Apple lanserte nylig sin Apple Watch Series 4, dette er i følge dem det første konsumentproduktet som gjør det mulig å ta et elektrokardiogram (EKG) av hjertet. Dette vil muliggjøre avstandsoppfølging og hjemmediagnostikk på et helt annet nivå enn i dag. Her ser man konkret konturene av hva slag helsetjenester vil vil se i fremtiden. Spesielt gunstig er det for kronisk syke og de som har lang reisevei til legen sin. Dette er startskuddet på en eksponensiell vekst i slike tjenester.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom