SoFI - School of Fashion Industry

Gratis foredrag med Anh-Marthe Storheil

Del

Gründer og kreativ leder Anh-Marthe Storheil gjester School of Fashion Industry 13.November, 16:00-18:00!

Anh-Marthe Storheil
Anh-Marthe Storheil

Hun står bak agenturet Storheil Agency, butikk-konseptet Støy og klesmerket Iben som er blitt anerkjent i blant annet Vogue og kjøpt inn av store forhandlere som Selfridges.

Fra ung alder var Anh-Marthe motivert og dreven, og har vært med på å bygge opp merkevarer som Second Female, Just Female og Jane Kønig i det norske markedet før hun gikk videre til å drive multi-brand butikken Støy i Fredrikstad.

Bli med på et spennende foredrag og få en unik muligheten til å lære fra en av de mest anerkjente entreprenørene i motebransjen.

Kontakter

Bilder

Anh-Marthe Storheil
Anh-Marthe Storheil
Last ned bilde

Lenker

Om SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry
SoFI - School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

+47 24 14 97 50http://www.sofi.no

OM SOFI – SCHOOL OF FASHION INDUSTRY

SoFI – School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote og interiør. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt de halvårige utdanningene Motekonsulent og Motekommunikasjon som steds- og nettbasert med samlinger. I tillegg tilbyr vi også de ettårige utdanningene Interiør og Retail Design. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

 

På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til moteindustrien. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og håndverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

Følg saker fra SoFI - School of Fashion Industry

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SoFI - School of Fashion Industry på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SoFI - School of Fashion Industry

Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og inviterer til sy-kurs med Mari Melilot på School of Fashion Industry17.2.2020 13:09:15 CETPressemelding

Har du alltid hatt lyst å lære deg å sy og er opptatt av gjenbruk, ønsker du kanskje å studere design? Her har du muligheten til å bli kjent med skolen og symaskinen. Mari Melilot er utdannet klesdesigner fra Kunsthøyskolen i Oslo, og har undervist i søm i cirka ti år. I tillegg har hun skrevet fire bøker om faget, der den femte boken er underveis. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom