Norsk Osteopatforbund

Godt europeisk samarbeid er viktig for osteopatien i Europa

Del
– Godt europeisk samarbeid er viktig for både forskning og den faglige utviklingen i vår profesjon, sier leder i Norsk Osteopatforbund, Tomas Collin.

Det ble travle dager da Norsk Osteopatforbund med leder Tomas Collin og nestleder Christin Stormyr deltok på møter i Europaparlamentet i Brussel, som en del av medlemskonferansen til European Federation and Forum for Osteopathy. 

Forelesere fra hele Europa holdt mange gode innlegg og stilte mange gode spørsmål – både faglige og politiske. I tillegg ledet også Tomas Collin en workshop om utdanning. Vi er glade for at osteopater i stadig flere europeiske land har både akkreditert utdanning og autorisasjon.

– Vi er kommet dit vi er i dag mye på grunn av et sterkt europeisk samarbeid, noe vi er veldig takknemlige for, sier nestleder Christin Stormyr.

Kontakter

Bilder

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom