TV 2

«Gode nyheter» på TV 2 Nyhetskanalen i påsken

Del

TV 2 Nyhetskanalen tar ikke påskeferie, snarere tvert i mot! Kanalen utvider sendeskjemaet i påsken og vier i tillegg tid til «Gode nyheter» hver dag.

TV 2 Nyhetskanalen har utvidet sendeskjemaet sitt i påsken, og er live hele dagen - hver dag fra klokken 08.00.

 - Vi vil servere oppdaterte nyheter, aktualitet, gjester og live-rapporter fra hele landet - som vi alltid gjør. Vi tenker også at flere seere har bruk for og glede av TV 2 Nyhetskanalen denne påsken, hvor de aller fleste må holde seg hjemme, sier TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække.

I tillegg lages det et eget program, som heter «Gode nyheter» som sendes hver dag kl. 10.00 fra mandag 6. april.

- I dette programmet skal vi ha bare positive, oppbyggelige og konstruktive saker og nyheter. Det er mye som følges tungt og usikkert for alle nå, derfor tilbyr vi et lite pustehull hvor vi skal fokusere på at det skjer bra ting i verden også, sier Solbrække.

Kontakter

Håvard SolemTeamleder

Teamleder for PR- og medieavdelingen. Pressekontakt for Blålys, Idol, Kompani Lauritzen, Skal vi danse og TV 2s høstlansering.

934 35 922hvl@tv2.no

Bilder

Last ned bilde
NYHETSREDAKTØR: Karianne Solbrække. Foto: Alex Iversen/TV 2
NYHETSREDAKTØR: Karianne Solbrække. Foto: Alex Iversen/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1 og 2, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom