Apollo

God tur, sa justisministeren – og det norske folk tok oppfordringen!

Del

Opphevelsen av UDs globale reiseråd førte til salgsboom hos Apollo. Allerede fredag ettermiddag kunne reisearrangøren melde om en tredobling i salget sammenliknet med samme tid uken før, og i løpet av helgen har nordmenn sikret seg både juleferien og neste års sommerferie utenlands.

Nå går reisesalget unna!
Nå går reisesalget unna!

- Det var som et slags startskudd gikk av da justisministeren ønsket oss alle en god tur. Med en tredobling i salget sammenliknet med forrige helg kan vi trygt si at denne beskjeden er noe mange har ventet lenge på, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Reisearrangøren er glad for at reiserestriksjonene nå lempes på, og at det globale reiserådet oppheves. Men selv om vi nå kan reise over hele verden, er det fortsatt Europeiske reisemål som troner salgslistene.

- I høstferien er det Hellas som gjelder, og i vinter velger majoriteten av oss Kanariøyene – med Gran Canaria i spissen, forteller Rivera.

Sikrer seg neste års sommerferie

Også neste års sommerreiser går unna nå. Selv om Apollo har hatt reiser gjennom hele sesongen i år har tilbudet vært betraktelig nedjustert sammenliknet mot et normalår. Men neste år blir det endelig fult program igjen - og interessen for utenlandsreiser er skyhøy.

- Norge er flott, men helgens tall viser at flere ønsker seg en liten pause fra fjorder, fjell og ustabilt vær neste sommer. Vi lengter etter Middelhavet og i helgen var det hovedsakelig julireiser til Hellas folk sikret seg, forteller Rivera.

Selv om reiselysten nå er stor over hele landet, kan det se ut til at den er størst på Vestlandet. Først i køen hos Apollo sto nemlig bergenserne, og reisearrangøren kan melde om en dobling i salget av reiser fra Flesland sammenliknet med helgen før.

Barnefamiliene strømmer til

Nå som karantenekravene for barn og unge under 18 år bortfaller er det også langt enklere for barnefamilier å reise – og det merkes. Hos Apollo satte familiene salgsrekord i helgen, med flest bestillinger siden pandemien startet.

-  At fullvaksinerte foreldre har sluppet karantene, men ikke barna i familien, har vært et av de største utfordringene for kundene våre gjennom sommeren. At dette nå bortfaller er derfor en stor glede for oss alle, smiler Rivera.

Og reisetrendene blant barnefamiliene er tydelige: jule-, og vinterferien tilbringes under palmene på Kanariøyene og Emiratene, mens sommerferien går til Hellas – med Kreta og Rhodos på topp.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nå går reisesalget unna!
Nå går reisesalget unna!
Last ned bilde
Gran Canaria
Gran Canaria
Last ned bilde
Kreta, Hellas
Kreta, Hellas
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom