IKEA

God jul alle sammen!

Del

Velkommen til ei lun, rolig og god jul på IKEA. Jula handler mye om å prøve å finne små rolige luker i en ellers ofte småstresset førjulstid. Styr unna styret og finn alt det du trenger av kaker, knask, servise, pynt, dekorasjoner, gavepapir med mer på ett og samme sted.

Årets julesortiment lanseres i oktober 2019 og er inspirert av hvordan vi feirer og er sammen. Det inneholder lekne og typisk skandinaviske former som er enkle, men samtidig fulle av mønstre. Uttrykket kjennetegnes av friske rød- og blåtoner samt nøytrale farger.

Ta kontakt med pressesenter@ikea.com for bilder.

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 367 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 957 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,5 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet) og på Ringsaker. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom