Gjensidigestiftelsen

Gir nye millioner til sommeraktiviteter for barn og unge

Del

Gjensidigestiftelsen gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer nå små og store organisasjoner i hele Norge til å søke om midler til å gjennomføre sommeraktiviteter for barn og ungdom.

Leder for samfunn og gave, Ingrid Tollånes. Foto: Lars Erik Mørk
Leder for samfunn og gave, Ingrid Tollånes. Foto: Lars Erik Mørk

Gjensidigestiftelsen ønsker at flest mulig kan ha noe å glede seg til i sommer. Alle som vil skape sommerjobber for ungdom i tilknytning til aktivitetene, oppfordres spesielt til å søke. 

2020 var et spesielt år for alle, og mange barn og ungdom fikk en utfordrende vår og sommer med få fritidsmuligheter. Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på sommerutlysningen i fjor, og gjentar derfor suksessen i år, sier Ingrid Tollånes, leder for avdeling for samfunn og gave i Gjensidigestiftelsen.

Frist  9. mars

Vi ber nå lag og foreninger om å kjenne sin besøkelsestid, og søke så snart de har anledning. Søknadsfristen er 9. mars, og alle søkere får svar tidlig i mai for at de skal rekke å planlegge tiltakene i god tid før ferien, forklarer Tollånes.

Pengene fordeles på ulike tiltak. Utfordringen som nå sendes ut til frivillige lag og foreninger er å skape aktiviteter som gir gode sommeropplevelser, samt sommerjobber for ungdom der det blir ungdommens ansvar å planlegge og gjennomføre aktivitetene. – Det er mulig å søke om inntil 300 000 kroner per prosjekt, og vi håper mange har lyst til å søke, forklarer Tollånes.

- Informasjonen om hvordan man søker og hvilke kriterier som må oppfylles for å søke finnes på www.gjensidigestiftelsen.no avslutter Tollånes.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Leder for samfunn og gave, Ingrid Tollånes. Foto: Lars Erik Mørk
Leder for samfunn og gave, Ingrid Tollånes. Foto: Lars Erik Mørk
Last ned bilde
Istockfoto: Imgorthand
Istockfoto: Imgorthand
Last ned bilde

Lenker

Om Gjensidigestiftelsen

Om Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen jobber for å skape gode liv i et trygt samfunn gjennom å støtte ildsjeler og frivillige organisasjoner. Som største eier i Gjensidige med 62 prosent av aksjene, er vi med på å videreføre over 200 års forsikringshistorie i Norge.

Fra og med etableringen i oktober 2007 og frem til og med 2020 har Gjensidigestiftelsen tildelt rundt 2,7 milliarder kroner til omtrent 8400 ulike prosjekter for å fremme trygghet og helse.

Les mer på www.gjensidigestiftelsen.no

Følg pressemeldinger fra Gjensidigestiftelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Gjensidigestiftelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Gjensidigestiftelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom