Nortura

Gilde blir ny samarbeidspartner til langrennsjentene

Del

Skiforbundet langrenn har inngått et nytt sponsorat og samarbeid med Gilde. Det er jentene på Kvinner Elite som fremover skal knytte et tettere bånd til den norske bonden. Blir det full klaff kan forholdet vare helt til VM i Trondheim.

Foto: Skiforbundet
Foto: Skiforbundet

I tillegg til oppmerksomhet rundt Kvinner Elite vil Gilde også bli en synlig partner i de norske skikretsene. Avtalen har en varighet på to år hvor VM i Planica blir en viktig arena. Med opsjon på to nye år kan VM på hjemmebane i Trondheim 2025 også bli aktuelt.

- Mange av våre skiløpere har et forhold til bygda, og dermed den norske bonden. Det er et godt utgangspunkt for å utvikle og bli bedre kjent med norsk mat, sier kommersiell leder Peder Nævestad i Skiforbundet langrenn. 

- Gilde har et sammenfallende og fremtidsrettet blikk med langrennssporten hvor bærekraftig utvikling og gjennomføring er i høysetet. Slik kan vi sammen sette fokus på norsk mat fra den norske bonden, sier Nævestad.

Gilde ønsker å forsterke sin identitet, «fra den norske bonden», ved å utvikle nye relasjoner og arenaer for samarbeid med de norske skijentene. Gilde er en kjent og kjær merkevare for mange nordmenn, og representerer en viktig kilde til protein.

- Vi gleder oss til følge de norske langrennsjentene på veien mot målet om å være den beste langrennsnasjonen. Gilde skal bidra med trygg og næringsrik norsk mat med god smak og kvalitet, sier markedsdirektør for Gilde, Nina Rishovd Stavenæs.

Kontakter

Bilder

Foto: Skiforbundet
Foto: Skiforbundet
Last ned bilde

Om Nortura

Nortura
Nortura
Lørenveien 37
0585 Oslo

03070http://www.nortura.no

Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.

Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.

Følg pressemeldinger fra Nortura

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nortura

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom