Norges Rytterforbund

Geir Gulliksen til OL

Del

Tre ryttere har blitt til én, uttaket er gjort. Geir Gulliksen og VDL Groep Quatro blir Norges representant på sprangbanen i OL i Tokyo.

På oppløpet mot endelig uttak var det tre aktuelle ryttere – Victoria Gulliksen (29), Marie Valdar Longem (29) og Geir Gulliksen (61). Olympiatoppen har i samråd med Norges Rytterforbund tatt ut den eldste av dem.

Resultatene Geir Gulliksen har hatt i år er i henhold til de kriterier Olympiatoppen setter. Gjennom deltagelsen i Global Champions League-stevnene i denne perioden har han prestert godt blant verdens topp 10 ryttere, og disse stevnene har også gitt ham erfaring i det å konkurrere i det nye OL-formatet der de går rett fra en tidshoppingsklasse til finale.

-På bakgrunn av sesongen han har hatt opp mot mesterskapet i Tokyo, har vi tro på at han har mulighet til å hevde seg i OL, sier sportssjef Nina Johnsen.

Foto krediteres Norges Rytterforbund

Kontakter

Bilder

Om Norges Rytterforbund

Norges Rytterforbund
Postboks 5000
0480 Oslo

+47 21 02 90 00http://www.rytter.no

Følg pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Rytterforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom