Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese permitterer 21 i Norge

Del

(Oslo, 16. mars 2020) Geelmuyden Kiese Norge sendte i dag permitteringsvarsel til 21 ansatte. GK har 130 ansatte.

Begrunnelsen for permitteringsvarselet er at koronavirus og børsfall har fått og vil få store konsekvenser for selskapets omsetning. Kunder har stanset mange prosjekter og kampanjer. Vi er forberedt på at det kommer flere utsettelser, og er usikre på konsekvensene av situasjonen og hvor lenge de vil vare. For å opprettholde driften i selskapet og for å sikre arbeidsplasser må vi redusere kostnader umiddelbart.

Norske partnere er enige om å redusere egen lønn med 25 % med umiddelbar virkning, og har bedt medarbeidere som ikke permitteres om å redusere sin lønn med 20 % frem til 1/6 i første omgang. Lønnsreduksjonen er frivillig.

- Vi som blir på vakt garanterer kundene våre å levere kommunikasjonstjenester med GK kvalitet fremover. Målet vårt er å sikre og øke omsetningen i Norge, slik at vi kan invitere tilbake våre permitterte kolleger så snart som mulig, sier Hans Geelmuyden, sjef i GK Gruppen og GK Norge.

Ved spørsmål, kontakt Hans Geelmuyden på telefon 902 03 484.

Om Geelmuyden Kiese Gruppen
Geelmuyden Kiese er et fullservice kommunikasjonsbyrå med kontorer i Bergen, København, Oslo og Stockholm. Globalt er GK eksklusiv skandinavisk partner med Ketchum som er verdens 4. største PR-nettverk og med FTI på public affairs, finansiell kommunikasjon og krisehåndtering. GK hadde ved årsskiftet 130 ansatte. Kundelisten ligger åpen på selskapets nettsider. Hans Geelmuyden eier gjennom sitt investeringsselskap Koko A/S ca 95% av aksjene i GKG. De resterende aksjene var pr 16/3/20 eiet av Mikkel Salgaard Bendtsen, Johan Brandt, Margrethe Geelmuyden, Christian Grønning, Marit Høvik Hartmann, Geir Ove Harnes, Karne Lykkebo, Svein Roger Selle og Simon Wallin.

Kontakter

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.geelmuyden-kiese.no

Følg saker fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Geelmuyden Kiese

Geelmuyden beklager2.7.2020 13:11:42 CESTPressemelding

Det pågår en viktig debatt om etnisk enfold i norsk medie-, reklame og kommunikasjonsbransje. Jeg kom i den sammenheng med en kommentar til bransjebladet Kampanje den 15. juni, og en annen kommentar på Facebook den 21. juni. Jeg erkjenner at begge kommentarene er rasistiske. Uttalelsen om “kebabnorsk” er rasistisk på grunn av sammenhengen uttalelsen ble fremsatt i. Begge uttalelsene er for øvrig beklaget gjentatte ganger. Ettersom ikke alle har fått med seg beklagelsene, følger min offisielle beklagelse her; “Jeg beklager på det sterkeste begge kommentarene, og er svært lei meg for den smerte og det ubehag kommentarene har skapt. Semantikk og språk er viktig fordi gale ord skaper fordommer. Fordommer i sin tur kan føre til hat og vold. Jeg anerkjenner at kommentarene mine var skadelige, ufølsomme og uakseptable. Jeg forstår at jeg som opinionsleder har et stort ansvar for å fremme mangfold gjennom både ord og handling, og lover i fremtiden å avstå fra rasistiske ytringer”. Samtidig ber

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom