PSA Norge

Gedigen familiebil blir elektrisk

Del

Med opptil 9 seter og 1.500 liter bagasje, 330 km rekkevidde, hurtiglader og ett tonn henger, blir dette den ultimate bil for persontransport - med bagasje.

Peugeot e-Traveller kommer i tre lengder og flere setekonfigurasjoner. Den vil passe glimrende til både familier og profesjonelle aktører som taxi, hotell-shuttle og VIP-bil.

- Dette er åpningen av et nytt elbilsegment i Norge. Vi vet at det er et behov for nullutslipp til brukere som trenger flere sitteplasser og bagasjeplass enn det som tilbys i markedet i dag. Vi gleder oss over å være de første som tilbyr en bil til disse kundene, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

I varianten Business VIP leveres det 6 eller 7 seter. I VIP-varianten vil passasjerene på andre og tredje rad sitte ansikt til ansikt. Her er det også et tre-sone klimaanlegg.

I familievarianten han man opptil 9 seter. Setene kan justeres i lengden samt fjernes helt. Bilen kan også bygges om til to-seter når man virkelig skal frakte mye. Dette gjør at bilen tilfredsstiller mange behov og kan brukes til mange oppgaver. Både til daglig, men også til fritidsaktiviteter.

Alle varianter har skyvedører på begge sider, som opereres elektrisk.

Tre lengder, mye plass og tilhenger

Bilen kommer i tre lengder, 4,6 meter, 4,95 meter og 5,3 meter. Høyden er begrenset til 1,90 slik at den går inn i parkeringshus.

På det meste kan e-Traveller frakte ni personer og 1.500 liter bagasje, eller fem personer og 3.000 liter bagasje.

Totalt har bilen 74 liter med oppbevaringsrom rundt om i kupéen.

Hvis ikke dette er nok kan den i tillegg trekke tilhenger på 1.000 kg.

Motoren er den samme som på e-208 og e-2008, men på grunn av evnen til å trekke tungt er den giret om til en toppfart på 130 kilometer i timen. 0 til 100 varierer fra 10,8 til 13,3 sekunder. Det kommer an på karosseri- og batteristørrelse.

- Med e-Traveller kan vi tilby en rekke konfigurasjoner og tre karosserilengder. Antallet setevarianter, plass og hengervekt er unikt i elbilsammenheng og gir store muligheter for de med ekstraordinære behov, fortsetter Rune Hensel.

To batteripakker

Peugeot e-Traveller leveres med to batteripakker, 50 kWt og 75 kWt. Oppgitt rekkevidde (WLTP) er henholdsvis 230 km og 330 km. Lading skjer via ombordlader på enten 7,4 kw eller 11 kw.

-       På en 7,4 kw veggboks lader batteriet på 50 kWh på 7 t og 30 min. Batteriet på 75 kWh lader på 11 timer og 20 minutter.

-       Med en 11 kw veggboks blir tidene henholdsvis 5 timer og 7,5 timer.

-       På 100 kw supercharger kan et 50 kWh batteri lades til 80 prosent på 30 minutter, og et 75 kWh batteri lades til 80 prosent på 45 minutter.

Peugeot e-Traveller har mulighet for programmering av både lading og forvarming. Dette gjøres i appen MyPeugeot eller på skjermen i bilen.  Du har også tilgang til Android Auto og Apple CarPlay.

Peugeot e-Traveller er tilgjengelig fra oktober 2020.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom