Sony Music Norway

Gaute Ormåsen hedrer bestefar med ny musikk denne julen

Del

Fredag 6. november slipper Gaute Ormåsen årets vakreste julelåt «Jul uten bæssfar». Budskapet bak låten er å huske og sette pris på foreldre og besteforeldre, mens man fortsatt har dem. Låten treffer både unge og eldre - alle som har noen de savner under høytiden som de gjerne vil gi en tanke til. Låten ble egentlig skrevet i 2013 og har ligget i en «skuff» siden da, men allikevel ikke glemt. Med tanke på situasjonen verden befinner seg i dag, så er den mer aktuell enn noen gang før. Den perfekte låten når familien samles til juletrepynting. 

«Selv mistet jeg bestefaren min alt for tidlig, lenge før jeg ble moden nok til å forstå at han ikke ville være der for alltid, dessverre også før jeg ble moden nok til å kunne fortelle han hvor glad jeg var i han. Han ga meg min første radio/kassettspiller til jul, den kassettspilleren ble et slags minne om bestefar. Tiden har gått siden den gang og nå er det mine foreldre som har overtatt rollene som besteforeldre i familien» - Gaute Ormåsen 

Melodien bak låten har Gaute skrevet sammen med Jesper Borgen, mens broren hans Fredrik Borgen har bidratt på tekst. Gaute har mange år med juleturné i ryggen hvor han har spilt med blant annet jazz musikeren Kristin Sevaldsen, og da en så personlig låt som denne skulle ut under julen i år ble det et must for han å ha henne med på saksofon. 

«Jul uten bæssfar» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 6. november. 

Gaute Ormåsen fikk sitt gjennombrudd under første sesongen av Idol i 2003 og har gjort stor suksess både som artist og låtskriver siden den tid. Han har sluppet fem egne album, tre barnealbum og står bak den moderne klassikeren «Kjærlighet er mer enn forelskelse». I tillegg til dette har han vært involvert i alt fra Robin Schulz og Alidas sin låt «In Your Eyez» til barnemusikk for den landsdekkende bistandsorganisasjonen Forut, og utallige juleturneer med blant annet Torstein Sødal, Christian Ingebrigtsen og Maria Arredondo. Juleturneen "Vår Jul" går av stabelen 21. november.

SPOTIFY 

FACEBOOK 

INSTAGRAM

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom