Norled AS

Går til Norled fra Aker Solutions

Del

Cathrine Gjertsen er ansatt som kommunikasjonssjef i ferje og hurtigbåtrederiet Norled. Gjertsen kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Aker Solutions.

Gjertsen har en mastergrad i PR og kommunikasjon fra Technological University Dublin, og har nærmere 20 års erfaring fra kommunikasjonsfaget.

- Det kom inn over 50 søknader da vi utlyste kommunikasjonsstillingen. Etter en omfattende og grundig prosess, sto Cathrine igjen som den aller sterkeste kandidaten, med både faglige og personlige egenskaper som gjør henne ekstremt godt kvalifisert. Jeg ser frem til at hun begynner hos oss over nyttår, sier administrerende direktør Heidi Wolden i Norled.

Gjertsen skal ha ansvar for både ekstern og intern kommunikasjon, inkludert selskapets mediekontakt og krisekommunikasjon.

- Jeg har satt stor pris på å jobbe med mange dyktige kollegaer i Aker Solutions gjennom 10 år, men nå var tiden inne for et skifte. Jeg gleder meg til å bli kjent med Norled og bidra i et stolt selskap med et så viktig samfunnsoppdrag. Ikke bare sørger de for å transportere mennesker trygt langs hele kysten, men selskapet er også en pioner innen miljøvennlig ferjetransport, sier Gjertsen.

Norled er et av Norges største ferje- og hurtigbåtrederier, og opererer ruter langs kysten fra Oslo til Tromsø. Selskapet utviklet verdens første el-ferje og bygger nå verdens første hydrogenferje, som skal settes i drift neste år.

Kontakter

Heidi Wolden, administrerende direktør i Norled
E-post: heidi.wolden@norled.no

Bilder

Om Norled AS

Norled AS
Norled AS
Børehaugen 1
4006 Stavanger

https://www.norled.no/

Norled AS er et av landets største ferje og hurtigbåtrederier. Selskapet har 80 fartøy, og driver ferje- og hurtigbåtsamband fra Oslofjorden til Troms.

Norled er verdensledende innen klima- og miljøvennlig maritim teknologi. Selskapet utviklet verdens første batteridrevne passasjerferje, og har nå verdens første hydrogenferje under bygging.

Selskapet har mer enn 1.000 ansatte og omsetter for 2 milliarder kroner årlig. Selskapet har hovedkontor i Stavanger og kontorer i Bergen og Oslo.

Norled er eid av det nordiske infrastrukturfondet CapMan Infra og det canadiske selskapet CBRE Caledon Capital Management.

Følg pressemeldinger fra Norled AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norled AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norled AS

Støtter regjeringens valg1.11.2020 10:00:00 CET | Pressemelding

Regjeringens krav om å bruke hydrogenferjer på sambandet over Vestfjorden fra neste anbudsrunde, er gunstig både for klimaet og for norsk næringsliv. Det sier administrerende direktør Heidi Wolden i ferje- og hurtigbåtrederiet Norled. Ruta Bodø-Moskenes er Norges lengste ferjesamband. Wolden mener regjeringens satsing på hydrogenferjer på strekningen vil gi Norge et forsprang i utviklingen av en ny og klimavennlig vekstindustri. - Regjeringens beslutning er ikke bare viktig for klima og miljø. Gjennom hydrogensatsingen bygger Norge også grønne arbeidsplasser og muligheter for en ny eksportindustri, samtidig som utslippene knyttet til nødvendig ferjetransport reduseres, sier Wolden. Norled er et av Norges største ferjerederier, og har vært ledende i ny maritim teknologi. Rederiet bygde verdens første batteriferje, og har nå verdens første hydrogenferje under bygging hos Westcon i Ølen. I arbeidet med å skape en sterk norsk hydrogenklynge, vil satsingen på hydrogenferjer være sentralt, m

To ansatte med påvist Covid-smitte28.10.2020 18:26:41 CET | Pressemelding

To ansatte i Norled har testet positivt for Covid-19. De to er isolert, og smittesporing pågår. Ingen av de to har vært i kontakt med passasjerer. Den ene ansatte er mannskap på M/S «Ekspressen», som går i sambandet Kleppestø-Bergen, og gikk av vakt 24. oktober. Vedkommende var også om bord M/F «Ullensvang» 26. oktober. Dette fartøyet går i sambandet Mannheller-Fodnes. På bakgrunn av kontakten den smittede har hatt med mannskap på M/F «Ullensvang» har Norled besluttet å legge fartøyet til kai på Mannheller for desinfeksjon og mannskapsbytte. Mannskap som har blitt identifisert som å ha hatt nærkontakt med vedkommende, går i karantene. På M/S «Ekspressen» er nytt mannskap om bord, og fartøyet går i rute som normalt. Den andre som har testet positivt er mannskap på ferja M/F «Hjelmeland», som trafikkerer sambandet Hjelmeland-Nesvik-Skipavik. Den positive testen ble påvist tirsdag 27. oktober, etter at vedkommende og det øvrige mannskapet hadde gått av vakt. Vedkommende er i isolasjon, og

Folkehelseinstituttet (FHI) har varslet Norled om at en passasjer på hurtigbåten MS Tyrving på sambandet Bergen-Rysjedalsvika med avgang klokken 1630 den 19. august, er bekreftet smittet av Covid-19.21.8.2020 17:14:36 CEST | Pressemelding

FHI opplyser til Norled at man anser risikoen for smittespredning som lav. Personer som opplever symptomer, bør sette seg selv i karantene og kontakte lokal helsetjeneste for oppfølging. Tyrving ble fredag ettermiddag tatt ut av trafikk for å gjennomgå desinfisering og smittevask. Den planlagte avgangen klokken 1630 fra Bergen og Sogndal ble utsatt i påvente av at MS Teisten ble gjort klar som erstatningsfartøy. Teisten går fredag ettermiddag til Rysjedalsvika, og der vil det bli overgang til Frøya, som tar passasjerer videre i retning Sogndal. På den aktuelle ruten 19. august var det 39 passasjerer med fra Bergen, i tillegg til et mannskap på fire personer. I Rysjedalsvika gikk 12 passasjerer av, mens seks kom på. Norled bistår offentlige myndigheter med passasjerlister og avventer tilbakemelding fra myndighetene om eventuelle andre tiltak som vil være nødvendig i arbeidet med smittesporing. I samråd med helsemyndigheter vil det også bli vurdert om Norled-ansatte som var om bord skal