Amedia

Går av som styreleder i Nidaros

Del

Arne Reginiussen trekker seg som styreleder i Nidaros. Nestleder i styret, Morten Nilsen, overtar med umiddelbar virkning rollen som styreleder.

– Jeg velger å trekke meg av hensyn til Nidaros, sier Reginiussen. Jeg fikk lov til å lede arbeidet med oppstarten av Nidaros, er glad i avisen og brennende engasjert for at den skal lykkes. Mitt engasjement har utelukkende vært begrunnet i det. Når situasjonen har blitt som det har blitt, så er det beste for Nidaros i nåværende situasjon er at jeg trekker meg, sier Reginiussen.

– Avgangen skjer også for å markere at det er viktig med ryddighet i forholdet mellom en utgiver og en redaktør.

Reginiussen sier at han i grensesnittet mellom overgangen fra rollen som ansvarlig redaktør og til den nye rollen som påtroppende styreleder, har gjort feil. Kommunikasjonen mellom meg og ansvarlig redaktør var ikke slik den burde være. Jeg respekterer redaktørens frihet og ansvar og vet hvor grensene går. Det ble i dette tilfelle utydelig, og det beklager jeg.

Konsernsjef Anders Møller Opdahl sier i en kommentar at Arne Reginiussen med dette har tatt en klok beslutning, som han tar til etterretning. 

Reginiussen vil nå konsentrere seg om sine andre oppgaver han har som direktør for nye medier i Amedia, og skal ha pappapermisjon i perioden juli til november.

Morten Nilsen tar over styreledervervet umiddelbart, og ønsker alt godt for utviklingen i Nidaros.

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom