Fatstone TV

Gå ikke glipp av verdens mest elleville Døds!

Del

Årets verdensmester i Dødsing skal kåres og Fatstone TV sender LIVE fra kvalifiseringen fredag 18. august klokken 20.00 og finalene lørdag 19. August kl. 17.00!

VM i Døds er en amatørkonkurranse i dødsing – en stupestil utviklet på Frognerbadet på 1960–tallet. Kravet til utøvere er å gå ut i vannrett X–formasjon med kroppen, holde den så lenge som mulig, før de krøker seg sammen før vannflaten brytes.

Da verdensmesterskapet gikk av stabelen for første gang i 2008 var det 8 hoppere og 30 tilskuere. I 2012 hadde publikumstallet steget til 1500, og så videre til 3000 i 2016, forklarer Paul Rigault (IDF), og fortsetter: ”Vi er et stort og bra team som er involvert i gjennomføringen nå og vi har profesjonalisert oss år for år. Det handler om å heve kvaliteten på gjennomføringen, for både publikum, partnere og deltagere.”  

Konkurranseformatet går over tre omganger:

1. Kvartfinale – Klassisk Døds – 30 deltakere

2. Semifinale – Fristil Døds – 20 deltakere.

3. Finale – Åpen Døds (Klassisk eller Fristil) – 10 deltakere.

"Vi i Dødseforbundet ser frem til tidenes VM sammen med våre fantastiske samarbeidspartnere. Vi har jobbet for å virkelig løfte arrangementet i år, både sportslig og for publikum. I år blir det bl.a. storskjermproduksjon, puplikumsdømmimg i finalen og et nivå på dødsingen vi neppe har sett maken til. Og sist, men ikke minst, en real AfterDøds på Kunstnernes Hus!" sier daglig leder i Det Internasjonale Dødseforbundet, Mathias Hansson.

Som tidligere badevakt i Frognerbadet og ekspertkommentator under VM i 2016 har Grunde Myhrer, kjent fra Paradise Hotel, god oversikt over det stadig voksende dødsemiljøet. Vi i Fatstone TV gleder oss til at han skal ta oss med gjennom sendingen sammen med Nina Cave.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er Norges actionsportskanal. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

Fatstone TV finner du her:

  • Canal Digital Satelitt  (22)
  • Canal Digital (38)
  • Telenor Fiber (44)
  • Altibox (46)
  • RiksTV (46)
  • Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46:21 CETPressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom