Canal Digital

Fulle sesonger av kjente tv-serier til Canal Digital

Del

Nye avtaler med flere TV-selskap gjør at Canal Digitals kunder nå får inkludert flere tusen episoder med velkjente TV-serier i sine TV-abonnement.

– Vi gir nå vårt TV- og underholdningstilbud et historisk kvalitetsløft. Vi er glade for å gi kundene masse nytt og attraktivt strømmeinnhold med fulle sesonger av velkjente TV-serier på et og samme sted. Vi samler alle disse TV-seriene i strømmetjenesten som kundene allerede har inkludert i tv-abonnementet. Det nye innholdet blir tilgjengelig på alle skjermer og gjør det enklere å se kvalitetsinnhold når og hvor man selv ønsker, sier Ragnar Kårhus som er adm.dir i Canal Digital AS.

Storsatsingen som Canal Digital nå gjør på TV-serier er et resultat av nye avtaler som er inngått med Disney, Fox Networks Group Europe & Africa, Viacom, Discovery, Turner, BBC og ABC Studios.

Mye nytt TV-innhold
Den siste avtalen Canal Digital har gjort er med Fox Networks Group Europe & Africa for lanseringen av FOX+. Avtalen innebærer at kundene får tilgang til sesonger av velkjente TV-serier fra 20th Century Fox Television, Fox21 Television Studios, FX Productions og Fox Networks Group Europe and Africa. FOX+ inneholder flere tusen episoder med ikoniske TV-serier og i løpet av 2017 vil det løpende bli fylt på med ferskt innhold av favoritter fra kjente serier som Prison Break, Glee, How I Met Your Mother og Family Guy.

De nye rettighetene som Canal Digital har sikret seg omfatter store bibliotek med velkjente TV-serier fra ulike TV-hus og gjør at kundene kan binge-watche fulle sesonger av TV-serier som Grey`s Anatomy, Prison Break, X-Files, How I met Your Mother, Glee, Good Behaviour og Family Guy.

Kundene får også tilgang på utvidede arkivtjenester med egenproduserte serier og TV-programmer fra f.eks. BBC og TVNorge. Foruten tusentals timer med seriemaraton, så kommer det mye nytt barneinnhold; TV-serier fra Disneykanalene og Nickelodeon blir lagt inn i egne arkiver og flere titalls kjente familiefilmer fra Disney Movies On Demand blir inkludert i TV-abonnementet.

Alt det nye innholdet blir tilgjengelig for satellitt-TV kunder som abonnerer på Familiekanalene og kabel-TV kunder som har T-We Plus abonnement. Innholdet kan ses på den tradisjonelle TVen, web, nettbrett og mobil. Satellitt-TV kundene kan også benytte Canal Digitals app på Apple TV.

Eksempler på aktuelle serier fra de ulike TV-husene i 2017

Fox: Prison Break, Family Guy, X-Files, 24 og How I met your Mother

ABC Studios: Grey’s Anatomy, Criminal Minds, Secrets and Lies, Scandal, LOST, Castle og Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Boomerang: Scooby Doo og Tom & Jerry.

Nickelodeon och Nick Jr: Dora Utforskeren, Umizoomi, iCarly, Victorious, Svampebob Firkant, Fairly Odd Parents, Big Time Rush

Disney Channel Disney Jr og Disney XD: Jessie, Mikkes Klubbhus, Sofia den Første, Star Wars Rebels, Labrats, Jack og Sjørøverne I Drømmeland

Disney Movies On Demand: Peter Pan, Askepott, Oppdrag Nemo, Løvenes Konge og Pirates of the Caribbean 1-4.

TVNorge: Neste Sommer, Helt Perfekt, Jegertvillingene, 4 - stjernes middag, Brille og 71° nord –Norges tøffeste kjendis

MTV: Jersey Shore, Akward, Laguna Beach, Teen Mom

BBC: Top Gear, Last Tango in Halifax og Hustle

TNT: Good Behavoiur, Search Party, The Last Ship og Angie Tribeca.

Comedy Central: Broad City, Inside Amy Schumer og Workaholics.

Cartoon Network: Eventyrtid, Gumballs Fantastiske verden, Powerpuff Jentene og Vi bare bjørner

Kontakter

Om Canal Digital

Canal Digital
Canal Digital
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00http://www.canaldigital.no/

Følg saker fra Canal Digital

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Canal Digital på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Canal Digital

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom