NBBL - Norske Boligbyggelag

Frokostmøte: Lansering av NBBLs Boligvennlighetskåring

Del

NBBL inviterer til frokostmøte med lansering av NBBLs Boligvennlighetskåring tirsdag 22. mars kl. 08.30 i Høyres Hus eller digitalt.

Kommunen spiller en avgjørende rolle i å sikre innbyggernes boligbehov. Forhold som saksbehandlingstid, gebyrer, boligreserver og boligpriser har betydning for kommunens evne til å bygge og tilrettelegge for nok boliger. Men hvorfor lykkes noen kommuner bedre enn andre, og hvordan kan vi stimulere til økt boligbygging?

Det utforsker vi gjennom NBBLs Boligvennlighetskåring – en ny, landsomfattende undersøkelse som rangerer 119 kommuner etter deres prestasjoner innen boligbygging og tilrettelegging.

Tirsdag inviterer vi til frokostmøte med lansering av kåringen og presentasjon av hovedfunnene. Vi har også med oss representanter fra landets mest boligvennlige storkommune som deler sin suksessoppskrift, og legger opp til spennende debatter mellom utbyggere og beslutningstakere. Velkommen!

Program

Dato: Tirsdag 22. mars kl. 08:30-10:00
Sted: Høyres Hus, Stortingsgata 20, Oslo sentrum og digitalt (krever påmelding)
Meld deg på her.

 • Om Boligvennlighetskåringen
  NBBL v/adm. dir. Bård Folke Fredriksen
  Samfunnsøkonomisk analyse v/prosjektleder Andreas Benedictow
 • Landets mest boligvennlige storkommune - hva er suksessoppskriften?
  Kristiansand kommune v/ordfører Jan Oddvar Skisland
 • Om å være boligutbygger i Kristiansand
  Sørlandet boligbyggelag v/adm. dir. Ole Fritjof Godtfredsen
 • Boligvennlighetskåringen som verktøy for kommunalteknikere
  Norsk kommunalteknisk forening v/adm. dir. Kirsti Kierulf
 • Hvordan jobber kommunen med boligbygging?
  Tromsø kommune v/ordfører Gunnar Wilhelmsen
 • Om å være boligutbygger i Tromsø
  Bonord v/adm. dir. Kurt Figenschau
 • Debatt mellom
  Jan Oddvar Skisland (Kristiansand kommune), Gunnar Wilhelmsen (Tromsø kommune), Kurt Figenschau (Bonord), Bård Folke Fredriksen (NBBL), Siri Gaasemyr Staalsesen, Stortingsrepresentant (Ap), medlem i Kommunal- og forvaltningskomiteen, James Stove Lorentzen, leder av Byutviklingsutvalget i Oslo (H)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om NBBL - Norske Boligbyggelag

NBBL - Norske Boligbyggelag
NBBL - Norske Boligbyggelag
PB 452 Sentrum
0104 Oslo

http://www.nbbl.no

Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL) er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon som har til formål å samle boligbyggelag i Norge og arbeide for deres felles interesser. Vi jobber med å påvirke myndighetene til å føre en aktiv og bærekraftig bolig– og bygningspolitikk som sikrer alle medlemmer rett til en god bolig og et godt bomiljø.

Følg pressemeldinger fra NBBL - Norske Boligbyggelag

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NBBL - Norske Boligbyggelag på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NBBL - Norske Boligbyggelag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom