OsloMet

Frokostmøte: Hva bør være arbeidsdelingen mellom staten og arbeidslivet?

Del

Kompetansesenter for arbeidsinkludering (KAI) holder årets siste KAI-frokost med administrerende direktør i Spekter, Anne Kari Bratten og stortingsrepresentanter Heidi Nordby Lunde (H) og Elise Bjørnebekk-Waagen (AP).

Foto: Pål A. Kvalnes / OsloMet
Foto: Pål A. Kvalnes / OsloMet

Det er høy oppslutning om arbeidslinjen i Norge, men sysselsettingen viser likevel en avtakende trend blant viktige grupper. En av fem i yrkesaktiv alder mottar en helserelatert ytelse.

Regjeringen forventer at arbeidslivet skal bidra til å øke sysselsettingen gjennom IA-avtalen, mangfoldsløft, inkluderingsdugnad m.v. Lovverket stiller krav om individuell tilrettelegging og et arbeidsliv der flere skal kunne delta ut fra de ressurser de har til rådighet.

Hvilke omfang har slik tilrettelegging i dag og kan politikerne regne med at arbeidslivet står klare til å ta over flere oppgaver? 

Finnes det i arbeidsinkluderingen oppgaver som er av en slik karakter at de bør tas hånd om av staten?

Møt opp 11. desember, klokken 08.30 og finn ut mer. Se arrangementet her. 

Nøkkelord

Kontakter

Pål A. Kvalnes, OsloMet: Palkva@oslomet.no

Bilder

Foto: Pål A. Kvalnes / OsloMet
Foto: Pål A. Kvalnes / OsloMet
Last ned bilde

Om OsloMet

OsloMet
OsloMet
Postboks 4, St. Olavs plass
0130 Oslo

67 23 50 00http://www.oslomet.no

Kompetansesenter for arbeidsinkludering (KAI) skal styrke kunnskapsutvikling og kunnskapsformidling på områder som er viktige for arbeidsinkludering.

KAI-frokoster arrangeres en gang i måneden. Les mer om KAI-frokoster her. 

Følg saker fra OsloMet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OsloMet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OsloMet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom