Frivillighet Norge

Frivillighetens dag 5.desember, konferanse og prisutdeling

Del

Frivillighet Norge inviterer til feiring av Frivillighetens dag i Frivillighetens år, 5. desember på Sentralen i Oslo. Hit kommer blant annet H.K.H. Kronprins Haakon, stortingspresident Masud Gharahkhani, kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol.

Program for dagen:

Fagkonferanse fra 10.00-16.30 med blant annet:

  • Innslag med årets fredsprisvinner Oleksandra Romantsova, Center for Civil Liberties, LIVE fra Ukraina
  • Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen lanserer Tilskudd.no
  • Ferske tall og fakta lanseres fra Institutt for samfunnsforskning 

Prisutdelingshow 18.00-19.15 med blant annet

  • Åpningstale med H.K.H. Kronprins Haakon
  • Utdeling av nasjonale frivillighetspriser. Prisene deles blant annet ut av Stortingspresidenten, Helse og likestillingsministeren og Kulturministeren
  • Ledes av Solveig Kloppen og underholdning med Erlend Ropstad

Fullt programmet for dagen: https://frivillighetensdag.no/frivillighetens-dag

Pressen inviteres til å delta! Akkreditering og pressepakker (for de som ikke kan komme men ønsker bilder fra dagen) finner du på https://frivillighetensdag.no/presse-2022

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Frivillighet Norge

Frivillighet Norge
Frivillighet Norge
Øvre Slotts gate 2b
0157 Oslo

21 56 76 50http://www.frivillighetnorge.no

Frivillighet Norge er et samarbeidsforum for frivillige organisasjoner i Norge. Vi arbeider for en helhetlig frivillighetspolitikk for å sikre vekst og utvikling i frivilligheten, som er en hjørnestein i norsk kultur og samfunnsliv. Frivilligheten er mangfoldig og politikken må derfor ha et spekter av ulike grep for å gi alle deler av frivillig sektor bedre rammevilkår.

Frivillighet Norge ble stiftet i 2005 og har i dag mer enn 300 organisasjoner som medlemmer som til sammen representerer over 50.000 lag og foreninger over hele landet. Drøyt 10 prosent av medlemmene er minoritetsorganisasjoner.

Følg pressemeldinger fra Frivillighet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frivillighet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Frivillighet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom