Nytelse.no

Fremtidens sexleketøy er her!

Del

Alle kvinners favoritt, Womanizer, har kommet med en nyhet hun vil elske. I dag lanseres Womanizer Premuim Eco som er nedbrytbar, og er en ren fornøyelse både for henne og for miljøet.

NYHET: Womanizer er det grønneste Pleasure Air-leketøyet som noensinne er utviklet (Bilde: Nytelse.no)
NYHET: Womanizer er det grønneste Pleasure Air-leketøyet som noensinne er utviklet (Bilde: Nytelse.no)

«- Dette leketøyet bør alle eie»

 

-          Så mange som 80 prosent av alle kvinner trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme, og denne stimullerer alle 8000 nerveendene samtidig, forklarer sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no

Hennes beste tips og råd for et bedre sexliv, enten du er singel eller i et forhold, er ett enkelt produkt som, skal vi tro kvinner verden over, tar deg (og forholdet) til nye høyder.

– Womanizer er det sexleketøyet som har gitt flest kvinner orgasme, og spesielt de som aldri før har opplevd å få orgasme, forteller Ebbestad. Hun er sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter.

En undersøkelse utført for Womanizer, viser at hele 98 prosent av de som testet en Womanizer oppnådde orgasme, og 80 prosent  av disse kom på under seks minutter. I tillegg fikk 73 prosent  multiorgasme, altså to eller flere orgasmer på rad.

– Dette er helt vanvittige tall, som man ikke har sett med noe annet sexleketøy, forteller Ebbestad om testen som ble utført av 1350 personer i alderen 20-60 år.

BÆREKRAFTIG ORGASME: Gjør det for deg selv, og for miljøet. (Bilde: Nytelse.no)

Derfor er dette leketøyet så populært

Så mange som åtte av ti kvinner trenger stimuli av klitoris for å kunne oppnå orgasme. Og derfor er det kanskje ikke så overraskende at Womanizer er det mest solgte produktet hos Nytelse.no.

– Vi damer trenger ofte mer tid enn menn for å komme i rett stemning, og de aller færreste kommer ved «inn-og-ut-sex», slik man ser på film. Hvis man i tillegg stresser med å skulle komme, kan fokuset på selve orgasmen gjøre den mindre, eller ta den bort helt, sier Ebbestad.

Derfor mener hun at et leketøy kan være et fint og viktig tilskudd til forholdet og sexlivet generelt. Skal hun peke på ett produkt å ha med i senga eller i dusjen, -er det nettopp bestselgeren; klitorisstimulatoren Womanizer. (lenke)

– Den er helt i toppklasse; Enkel å ha med under samleie og lett å holde i flere stillinger, og ikke minst, veldig pen å se på, sier Ebbestad.

Tall fra Nytelse.no viser at ingen andre leketøy har blitt tatt imot på samme måte som Womanizer.

Fremtidens sexleketøy: - Dette er begynnelsen på en ny æra, med Premium Eco kommer du til å finne balansen mellom nytelse og en bærekraftig livsstil, sier sexolog, Maria K. Ebbestad i Nytelse.no (Bilde: Nytelse.no)

Fremtidens sexleketøy – helt orgasmisk!

Womanizer Premuim Eco er det grønneste Pleasue Air-leketøyet som noensinne er utviklet. Den helt gjenvinnbare Permium Eco er produsert av biologisk nedbrytbart Biolene, og er en ren fornøyelse både for deg og for miljøet.

-          Denne er i utgangspunktet helt lik de vanlige Premium-leketøyene, men med smarte løsninger for deg som tenker grønt. Premium Eco er det første Pleasure Air-leketøyet fra Womanizer i Biolene - et 100% biologisk nedbrytbart materiale som garanterer nytelse for deg og naturen. Biolene er et miljøvennlig alternativ til plast for en fantastisk opplevelse som ikke går på bekostning av miljøet, forklarer Ebbestad

Pleasure Air Technology fra Womanizer stimulerer klitoris uten berøring. De myke trykkbølgene suger og pulserer i unike rytmer som gir orgasmer du ikke har kjent maken til. I tillegg er den utviklet med Smart Silence™, en innovativ teknologi som aktiverer Womanizeren når den nærmer seg huden, og slår seg automatisk av igjen når du løfter den opp.

-          Det er ikke alltid lett å være miljøbevisst og samtidig nyte livets goder. Du vil gjerne ta de rette valgene, men det kan ofte være vanskelig å finne miljøvennlige alternativer til dine favorittprodukter. Womanizer Premium Eco lar deg nyte den unike Pleasure Air-teknologien med fokus på miljøet. 100% resirkulerbar, lang levetid og smarte funksjoner - Premium Eco er fremtidens sexleketøy, smiler Ebbestad.

POPULÆR: Salget av Womanizer har eksplodert hos Nytelse.no, og nå er endelig nyheten Womanizer Premium Eco her. (Bilde: Nytelse.no)

Disse parene har best sexliv

Undersøkelser viser at par som bruker sexleketøy ofte har et bedre og mer aktivt sexliv enn par som ikke bruker leketøy. Ifølge Ebbestad i Nytelse.no er de aller fleste leketøy for par rettet mot kvinnens nytelse.

– Et leketøy i seg selv holder ikke rundt deg og gir nærhet, men det kan absolutt bidra til at man kan gi hverandre nærhet og trygghet, som på mange måter er et lim i forholdet, sier hun.

For dersom man har mistet gnisten i forholdet og rett og slett ikke har sex så ofte som før, kan det å introdusere et sexleketøy være en god vei for å finne tilbake til forelskelsen og spenningen i hverdagen.

– Det er mange ting som gjør at sexlysten dør ut. Kroppen endrer seg over tid, og for noen kan det skape en usikkerhet overfor partneren. I tillegg kan en travel timeplan, stress, sykdommer og andre plager også spille inn på tenningsmønsteret, og i verste fall føre til at sex blir et ikke-tema i et forhold, sier Ebbestad.

 FRESH ORGASMENyhet: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad.(Bilde: Nytelse.no)

 

Ebbestad mener det er på tide å slutte å sammenligne seg med andre, og heller eie den man er og hvordan man både ser og høres ut, mens man hygger seg med partneren sin.

 – Hvis ikke er det vanskelig å ha god sex. Fokuset må være på å være nær hverandre, understreker hun og oppfordrer:

– Snakk mer om sex; Hva liker du og hva synes du er deilig? Hva liker du ved partneren din, og er det noe du har lyst til å utforske sammen med ham eller henne? Ved å introdusere et sexleketøy i senga kan man utforske hverandre på ny og bygge opp under om nærheten og tryggheten. Det blir jo noe nytt som man gjør sammen. 

 

Slik snakker du med partneren din om sexleketøy

Men hvordan snakker man egentlig med partneren om at man ønsker å piffe opp sexlivet med et leketøy?

– Vi mennesker er jo forskjellige. For noen vil det være naturlig å snakke med partneren sin først om hva han eller hun tenker om sexleketøy, mens det for andre vil være gøy å både overraske og bli overrasket med en spennende gave. Her handler det om å kjenne den man er i et forhold med. Samtidig kan nok en grei hovedregel være å høre hva den andre synes om å ta i bruk et sexleketøy. God kommunikasjon er nøkkelen til et godt sex- og samliv.

TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. (BILDE: Nytelse.no)

Ifølge Ebbestad kan en samtale om sexleketøy høres ut som dette:

– Dersom en mann tenker at «dette kunne jo ha vært noe for dama mi», kan man si noe som at: «Jeg har hørt at alle damer bør ha en Womanizer. Er det noe du kunne tenke deg?»

– Og dersom en dame har lyst på en Womanizer, kan man jo si noe som; «Jeg har hørt at en Womanizer skal være bra for forholdet, og det virker så fint å få orgasme nær hverandre. Hva tenker du om at vi prøver?»

ORGASMEFAVORITT: Womanizer har sendt kvinner over hele verden til himmels. Prøv den du også. (Bilde: Nytelse.no)

Ingen gave er bedre enn en orgasme

Nå som de aller fleste tilbringer mer tid hjemme, hvorfor ikke bruke tiden til å bli bedre kjent med deg selv og sin partner. Orgasme vil gi overskudd og nytt giv.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Så overrask henne med en erotisk gave som vil gi den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

-          Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

UNIK LUKSUS: Womanizer Premium Eco er bærekraftig, miljøvennlig og orgasmisk. (Bilde: Nytelse.no)

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

-          Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad

 

Kontakter

Bilder

NYHET: Womanizer er det grønneste Pleasure Air-leketøyet som noensinne er utviklet (Bilde: Nytelse.no)
NYHET: Womanizer er det grønneste Pleasure Air-leketøyet som noensinne er utviklet (Bilde: Nytelse.no)
Last ned bilde
BÆREKRAFTIG ORGASME: Gjør det for deg selv, og for miljøet. (Bilde: Nytelse.no)
BÆREKRAFTIG ORGASME: Gjør det for deg selv, og for miljøet. (Bilde: Nytelse.no)
Last ned bilde
FREMTIDENS SEXLEKETØY: - Dette er begynnelsen på en ny æra, med Premium Eco kommer du til å finne balansen mellom nytelse og en bærekraftig livsstil, sier sexolog, Maria K. Ebbestad i Nytelse.no (Bilde: Nytelse.no)
FREMTIDENS SEXLEKETØY: - Dette er begynnelsen på en ny æra, med Premium Eco kommer du til å finne balansen mellom nytelse og en bærekraftig livsstil, sier sexolog, Maria K. Ebbestad i Nytelse.no (Bilde: Nytelse.no)
Last ned bilde
POPULÆR: Salget av Womanizer har eksplodert hos Nytelse.no, og nå er endelig nyheten Womanizer Premium Eco her. (Bilde: Nytelse.no)
POPULÆR: Salget av Womanizer har eksplodert hos Nytelse.no, og nå er endelig nyheten Womanizer Premium Eco her. (Bilde: Nytelse.no)
Last ned bilde
FRESH ORGASMENYHET: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad.(Bilde: Nytelse.no)
FRESH ORGASMENYHET: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad.(Bilde: Nytelse.no)
Last ned bilde
TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. (BILDE: Nytelse.no)
TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. (BILDE: Nytelse.no)
Last ned bilde
ORGASMEFAVORITT: Womanizer har sendt kvinner over hele verden til himmels. Prøv den du også. (Bilde: Nytelse.no)
ORGASMEFAVORITT: Womanizer har sendt kvinner over hele verden til himmels. Prøv den du også. (Bilde: Nytelse.no)
Last ned bilde
UNIK LUKSUS: Womanizer Premium Eco er bærekraftig, miljøvennlig og orgasmisk. (Bilde: Nytelse.no)
UNIK LUKSUS: Womanizer Premium Eco er bærekraftig, miljøvennlig og orgasmisk. (Bilde: Nytelse.no)
Last ned bilde

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom