AF Gruppen

Fremskynder lansering av nye boliger etter strålende salgsstart

Del

Første salgstrinn av Rolvsrud Arena, som utvikles av AF Eiendom, Øie Eiendomsutvikling, Ragde Eiendom, Breidablikk Eiendom og Wenaas Eftf. ble lansert i slutten av september. De første to ukene ble over halvparten av boligene solgt, nå fremskyndes lansering av neste salgstrinn for å møte etterspørselen hos kundene.

– Det er alltid spennende med lansering av nye boligprosjekter, og vi er strålende fornøyde med starten. Valgfriheten vi har lagt opp til, med blant annet valg av ulike planløsninger har tydelig slått an. Mottakelsen var så god at nå lanserer vi neste salgstrinn allerede i slutten av november, sier Espen Friis Jørgensen, daglig leder i utbyggingsselskapet.

En sentral del av utbyggingen på Skårer

Rolvsrud Arena ligger sentralt på Skårer og omkranser Rolvsrud stadion, hjemmebanen til de lokale idrettsheltene i Lørenskog IF. Hele området er planlagt revitalisert gjennom etablering av parkdrag og ytterligere arealer for aktivitet. Området skal knyttes sammen med den øvrige utviklingen langs Skårersletta som er pekt ut som Lørenskog kommunes nye paradegate.

– Dette blir et levende nabolag med aktivitetsmuligheter rett utenfor døra, samtidig som vi tilrettelegger for å trekke seg tilbake i gode boliger med godt utsyn og mye lys, avslutter Friis Jørgensen.

Boligene i Rolvsrud Arena bygges i to trinn, de første boligene forventes ferdigstilt mot slutten av 2023.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2020 og har i dag ca 5500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom