Fra Spania til Peru – Å jobbe fleksibelt er stadig mer populært hos TUI

Del

I august i fjor lanserte TUI sitt «workwide»program*», der ansatte kan jobbe akkurat der de ønsker, i opptil 30 arbeidsdager i året. Så langt har nærmere 800 kollegaer fra 34 ulike land benyttet seg av tilbudet, og TUI-ansatte har til sammen jobbet 10.000 dager i 82 ulike land.

TUI Workwide
TUI Workwide

- Det har vært mye snakk om hvordan den «nye» arbeidshverdagen ville bli etter pandemien. Vi ser at en kombinasjon av fleksibilitet og kontor-jobbing er som passer våre kollegaer best. Spesielt har workwide-programmet blitt godt mottatt, der du kan jobbe hvor du vil i verden så lenge stillingen din tillater det. Kontorene våre forblir viktige samlingspunkt, men i kombinasjon med økt fleksibilitet, sier Marc Göranson-Svare Head of HR i TUI.

Spania-kontor er mest populært

Spania topper listen over land TUI-ansatte velger å jobbe fra. Italia, Frankrike og Hellas er også populære steder å koble seg på fra – det samme er Peru, Curacao og Den dominikanske republikk.

Internasjonale arbeidsmuligheter kommer i tillegg til fleksibiliteten som TUI også tilbyr sine ansatte i hjemlandet. De aller fleste ansatte kan selv bestemme om de jobber hjemmefra eller på kontoret.

-  Vi elsker jo å reise og utforske verden, og det kan godt hende vi reiser oftere enn de fleste. Da er det supert å kunne kombinere det med jobb.  Selv har jeg nettopp kommet hjem fra 2 ukers kontor i Marbella, og det fungerer helt ypperlig. Mine beste tips til andre som vil jobbe fra utlandet er å velge steder med god infrastruktur og noenlunde lik tidssone, da får du mest ut av oppholdet, sier Cathrine Raae Content Executive i TUI.

*«TUI Workwide» gjør at de ansatte kan forlenge en ferie, besøke familie eller jobbe fra et sted utenfor sitt eget hjem/land. Dette tilbudet gjelder alle konsernets ansatte, dersom stillingen tillater det. De ansatte kan disponere sine 30 arbeidsdager slik de selv ønsker, i løpet av et år.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI Workwide
TUI Workwide
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom