Cabonline

Fra kundeservicemedarbeider til Norgessjef

Del

Håkon Røkke Christiansen utnevnes til ny Norgessjef i Cabonline/NorgesTaxi. Han overtar etter Dag Kibsgaard-Petersen, som fortsetter i sin stilling som konsernsjef for selskapet i Norden. Christiansen har arbeidet i selskapet siden 2014, og trer umiddelbart inn i stillingen som ny administrerende direktør.

- Det er med stor glede at jeg kan annonsere at Håkon tar over som Norgessjef i Cabonline. I løpet av de 8 årene Håkon har arbeidet hos oss har han utvidet sin erfaring og ansvar ved å fylle de fleste stillinger i våre operasjoner. Han blir viktig når vi nå skal fortsette å utvikle vår norske virksomhet i nært samarbeid med den dedikerte og sterke organisasjonen og ledergruppen, sier Dag Kibsgaard-Petersen.

Røkke Christiansen startet sin karriere i Norgestaxi i selskapets kundeserviceavdeling. Derfra har veien gått innom de fleste delene av Cabonlines virksomhet i Norge, før han se siste 4 årene har innehatt rollen som direktør for all virksomhet i Norge, i tillegg til å avslutte sin mastergrad.

- Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidet som Norgessjef i Cabonline, og er takknemlig for den tilliten jeg nå har fått. Det er en utfordrende og spennende oppgave, og fremover har vi mange spennende planer for selskapet som jeg gleder meg til å ta videre i nært samarbeid med alle ansatte, løyvehavere og sjåfører, sier Røkke Christiansen.

Kontakter

For mer informasjon kontakt:
Håkon Røkke Christiansen, Cabonline Norge
tel +47 411 07 791
hakon.rokkechristiansen@cabonline.com

Bilder

Om Cabonline

CabonlineCabonline Group er en av Europas ledende teknologi- og tjenesteleverandører til taxibransjen. Konsernet har mer enn 5000 biler i Norge, Sverige, Danmark og Finland og utfører over 20 millioner turer i året, fordelt på over 230 byer i Norden. Innen Cabonline finnes en rekke varemerker, blant annet TaxiKurir, NorgesTaxi, TOPCAB, Kovanen, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Sverigetaxi og Taxi 4x27. For mer informasjon se www.cabonlinegroup.com

Følg pressemeldinger fra Cabonline

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cabonline på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Cabonline

Norgestaxi innfører krav om munnbind3.12.2021 16:12:21 CET | Pressemelding

Norgestaxi innfører i dag krav om munnbind for både sjåfører og passasjerer i alle våre biler rundt om i landet. Påbudet vil komme i tillegg til de til enhver tid gjeldende lokale reguleringer og tiltak i forbindelse med koronapandemien. For Norgestaxi har sikkerheten til våre passasjerer og sjåfører høyeste prioritet. Vi håper at alle våre brukere har forståelse for tiltaket og vil gjøre sitt for å bidra til en trygg reise.

Flere hundre hydrogentaxier kommer de neste årene19.5.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Cabonline og Everfuel inngår avtale om å utvikle markedet for hydrogenkjøretøy i taxinæringen i Norden og inngår innkjøpssamarbeid med Toyota Norge. Cabonline har en ambisjon om å rulle ut flere hundre hydrogentaxier i Norden de neste årene. Toyota mobiliserer for å få de første 100 Toyota Mirai på veien i Oslo innen utgangen av 2022 og vil fortsette utrullingen i Norge sammen med Everfuel og Cabonline/Norgestaxi. Everfuel og Cabonline vil benytte samme samarbeidsmodell i de større byene i Norden.

NorgesTaxi gjør taxi billigere for flere!13.1.2021 08:00:00 CET | Pressemelding

«Jip» lar deg bestille taxi med en app som er intuitiv, smart og fleksibel til en lav fastpris. Med appen jip får man fastpris, anslått ventetid, betaling i appen, digital kvittering og rating av sjåføren på mobilen. Tidligere har Jip hatt fast kampanjesone med spesielt fordelaktige priser innenfor Ring 2 i Oslo. Dette utvides nå til å gjelde hele Oslo og Bergen, samtidig som prisene endres for å nå de yngre brukerne.