Söderberg & Partners

Fra havbruk til forsikring

Del
Sjømatnæringen er et viktig satsningsområde for Söderberg & Partners. For å komme tettere på næringen og for å gi økt verdi til virksomhetene i bransjen, har vi nå ansatt en egen havbruksekspert.
Ole Troland, havbruksspesialist i Söderberg & Partners
Ole Troland, havbruksspesialist i Söderberg & Partners

Ole Troland (29) kommer fra stillingen som rådgiver i Sjømat Norge og skal nå videreutvikle sjømatsatsingen til Söderberg & Partners. Han tiltrådte stillingen 2. januar.

- Ole tilfører oss en helt ny dimensjon når det gjelder å forstå og beskrive sjømatnæringens behov, drift og risiko. Hans erfaring vil også være av stor betydning når vi bistår næringen med skadesaker sier Svein Erik Sommer, leder for Söderberg & Partners Vest.

- Kombinasjonen av Oles kompetanse fra sjømat og vår allerede godt etablerte forsikringskompetanse, gjør oss i stand til å kunne videreutvikle vårt konsept og våre leveranser tilpasset næringen, sier Sommer.

Hjelpe aktørene i havbruksnæringen

Fra tiden i Sjømat Norge tar Ole med seg masse kunnskap og kompetanse rundt de ulike prosesser innenfor sjømatnæringen, både politisk og regulatorisk.

- Etter noen år som rådgiver for havbruk i Sjømat Norge gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver i Söderberg & Partners, sier Ole. - Med et sterkt meglerteam som har stor forsikringskunnskap innenfor bransjen og de spesifikke behovene disse har, blir det spennende å bidra som fagspesialist.

29-åringen fra Austevoll er et kjent ansikt innen havbruksnæringen. I tillegg til jobben i Söderberg & Partners vil han fortsette som aktiv styreleder for sentralstyret i Youngfish.

- Jeg vil fremdeles jobbe tett på næringen, men nå fra en annen vinkel. Målet vil være å hjelpe aktørene slik at deres drift blir så optimal som mulig. I samarbeid med meglerne i Söderberg & Partners er målsettingen å skape verdi til virksomhetene, og være tilgjengelig som rådgiver når det trengs, avslutter Ole.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ole Troland, havbruksspesialist i Söderberg & Partners
Ole Troland, havbruksspesialist i Söderberg & Partners
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners
Söderberg & Partners
Lysaker Torg 15
1366 Lysaker

23 89 73 89https://www.soderbergpartners.no/

Söderberg & Partners har Nordens og Europas mest offensive approach, og har siden oppstart i 2004, etablert virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg, Spania og Nederland. Samlet har Söderberg & Partners-gruppen i overkant av 600 mrd. kroner under rådgivning.  I 2021 omsatte konsernet for 6 mrd. kroner og har over 3000 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom