Bilder Nordic School of Photography

Fotostudenter ved fotoskolen Bilder Nordic åpner utstilling om FNs klimarapport

Del

70 studenter fra fotoskolen Bilder Nordic åpner utstillingen Now or Never, et kollektivt engasjement som belyser klimaproblematikken, fredag 16.november kl 20:00 i Tøyen Startup Village.

Utstillingen er et resultat av en seks dagers lang workshop med fokus på FNs klimarapport, der studentene produserte foto- og videoprosjekter med utgangspunkt i problemområdene som nevnes i rapporten.

«Målet med workshopen og utstillingen er å skape oppmerksomhet rundt tematikken, og vise hvordan vår individuelle innsats kan ha en stor innvirkning på vår fremtid» sier kreativ leder for Bilder Nordic, Inge Helland.

Utstillingen finner sted i Tøyen Startup Village og vernissage holdes fredag 16. november kl 20:00. Utstillingen står ut året, og vil være en arena for artist talks og foredrag innenfor tematikken. Mer informasjon om utstillingen finnes på Bilder Nordics hjemmesider.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom