Bilder Nordic School of Photography

Fotoskolen Bilder Nordic inviterer til foredrag med prisvinnende krigsfotograf Ron Haviv

Del

Den Emmy-nominerte, prisvinnende VII Photo-fotografen Ron Haviv holder foredrag 17. januar på Cinemateket i Oslo. Haviv er kjent verden over for sin omfattende dekning av krigens urettferdigheter, og hans fotografier har hatt stor påvirkning.

Foto: Ron Haviv
Foto: Ron Haviv

Ron Haviv har brukt store deler av sitt liv på å dokumentere konflikt verden over, og å øke bevisstheten rundt menneskerettighetsspørsmål. Hans ti år lange arbeid på Balkan ble brukt som bevis for å anklage og dømme krigsforbrytere ved den internasjonale domstolen i Haag, og George H.W. Bush brukte Havivs bilder om paramilitær vold i Panama som en av grunnene til den amerikanske intervensjonen i 1989.

Ron Haviv holder foredrag i forbindelse med workshopen han holder i samarbeid med Bilder Nordic School of Photography i Oslo fra 19. - 20. januar. På foredraget vil Haviv ta for seg blant annet sin egen karriere, hvordan det har vært å arbeide i områder fylt med uro og konflikt, og om hvordan man finner sin egen stemme i fotografiet. På bildernordic.no kan man lese mer og melde seg på.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ron Haviv
Foto: Ron Haviv
Last ned bilde

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom