Bilder Nordic School of Photography

Fotoskolen Bilder Nordic arrangerer foredrag med Jimmy Nelson

Del

Britiske Jimmy Nelson har gjort seg bemerket internasjonalt med sine fotografier av stamme- og urfolk. I samarbeid med Shoot Gallery arrangerer fotoskolen Bilder Nordic foredrag med den anerkjente fotografen.

Foto: Jimmy Nelson
Foto: Jimmy Nelson

Siden starten av 2016 har Jimmy vært på 14 reiser i forbindelse med sin nye bok, kalt «Homage to Humanity», som tar for seg 34 urbefolkninger rundt om i verden. Nelsons arbeid søker å fremprovosere en diskusjon og en dialog rundt levetiden til disse landsbymiljøene, der mange står overfor prøvelser som store klimaendringer, global industriell ekspansjon og konflikter.

Anerkjente Jimmy Nelson kommer til Oslo 27. november for å åpne utstillingen «Homage to Humanity» på Shoot Gallery i Barcode. I den forbindelse inviterer fotoskolen Bilder Nordic til foredrag med den internasjonalt anerkjente fotografen.

Foredraget holdes på Cinemateket i Oslo, tirsdag 27. november kl 16:30-17:30. Her kan du lese mer om foredraget og melde deg på.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Jimmy Nelson
Foto: Jimmy Nelson
Last ned bilde

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom