Bilder Nordic School of Photography

Fotoskolen Bilder Nordic arrangerer foredrag med den anerkjente fotografen Morten Krogvold

Del

Mandag 16. desember kommer fotografen Morten Krogvold til Litteraturhuset for å dele sine tanker om fotografi, og viktigheten av å finne egen stemme som fotograf.

Foto: Morten Krogvold
Foto: Morten Krogvold

Foredraget «En uendelig reise i uvisshet» handler om Morten Krogvolds liv og arbeid, som gir et innblikk i fotografens indre liv og forhold til fotofaget. Hovedfokuset denne kvelden er prosessen med å finne sitt eget fotografiske uttrykk, og han vil fortelle om viktigheten av å finne sin egen stemme som fotograf.

Morten Krogvold er en norsk fotograf, forfatter og foredragsholder, og har siden 80-tallet vært en av Norges mest medieomtalte fotografer. Han er særlig kjent for sine svart-hvitt portretter av kunstnere, politikere og andre berømte personligheter, men arbeidet hans inkluderer også naturen og eldre, klassisk arkitektur.

Foredraget er gratis og holdes i Wergelandssalen på Litteraturhuset. Mer info om foredraget finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Morten Krogvold
Foto: Morten Krogvold
Last ned bilde

Lenker

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom