Colosseum Tannlege

Fosen Tannhelse blir en del av Norges største tannlegekjede

Del

Med et ønske om å bli med i en større faggruppering med fokus på fagkompetanse, har Fosen Tannhelse nå blitt en del av Colosseum Tannlege.

Behandler og pasient
Behandler og pasient

Fosen Tannhelse AS er nå blitt en del av Norges største tannlegekjede, Colosseum Tannlege. Klinikken vil fremdeles holde til i i de samme lokalene på Brekstad og tilby de samme tannhelsetjenestene utført av de samme, dyktige tannlegene. Klinikken blir nå en del av en større gruppering, der fagkompetanse og faglig utvikling er i fokus.

Kompetansen på klinikken er bred og de har både allmenntannleger, implantatprotetiker og oralkirurg som en del av sin stab. I tillegg knyttes klinikken tettere til Colosseums spesialistklinikk på Solsiden i Trondheim. Med Colosseum sine verdier i bunn er vi klare for å tilby Fosen sine innbyggere de beste tannhelsetilbudene. 

– For oss var det flere faktorer som avgjorde at vi ønsket å bli en del av Colosseum Tannlege, sier Carola og Sönke Forsthöfel, eiere av Fosen Tannhelse AS. - Både den faglige utviklingen, tryggheten for bedriften og de ansatte, sikring av et god og trygg framtid for vår datter Charlotte, som er ferdig tannlege, i tillegg til at vi ser at kjeder er fremtiden for tannlegebransjen.

Colosseum Tannlege satser i Trøndelag

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede og har på nåværende tidspunkt ca 60 klinikker fordelt fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I Trøndelag har Colosseum Tannlege 2 klinikker i Trondheim fra før. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Behandler og pasient
Behandler og pasient
Last ned bilde
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege
Colosseum Tannlege
Sørkedalsveien 10 D
0369 Oslo

https://colosseumklinikken.no/

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med nær 60 klinikker fordelt over hele landet. Våre klinikker tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie.

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 578 klinikker i 11 land. Klinikkene omsetter for over 1,1 milliarder EURO. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. 

Følg pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Colosseum Tannlege på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom