Canal Digital

Forventer strømmerekord i julen

Del

Nordmenns TV- og -strømmevaner på ulike typer skjermer endres raskt. Og med flere brukere, bedre tjenester og mer tilgjengelig innhold forventer nå Canal Digital Satellitt strømmerekord denne julen.

Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital Satellitt.
Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital Satellitt.

Julen er tradisjonsrik høytid som for mange også betyr TV-tradisjoner med samling rundt kjente og kjære klassikere. Filmer, serier og underholdning forbundet med jul er faktisk så sterkt knyttet sammen at Canal Digital Satellitt i år har laget en egen julekategori i strømmetjenesten.

Forventer julerekord

Canal Digital Satellitt har de siste årene utviklet strømmetjenesten betydelig med blant annet en egen app for Apple TV og smart-TVer og ikke minst gjennom utvalget av innhold som tilbys. Og nå opplever selskapet en solid økning i antall kunder som strømmer. Bare i løpet av året har det vært 46 % vekst i antall brukere av strømmetjenesten, og i 2017 har 35% av Canal Digital Satellitts kunder strømmet.

Med julen og sterke TV-tradisjoner på trappene antar man nå at det kan bli strømmerekord i perioden som kommer.

-       Bare fra november til desember i fjor var det en økning på 12 % brukere av strømmetjenesten vår, og vi kan dermed forvente en aldri så liten julerekord. Men det mest interessante er likevel at vi ser at de fleste kundene som for første gang tar i bruk strømmetjenesten også gjør dette igjen senere, og hele 90 % som har strømmet også gjør dette måneden etter. Vi snakker altså her om nye vaner som skapes, sier Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital Satellitt.

Egen julekategori

Gjennom juletema i strømmetjenesten vil man gi kundene enda flere muligheter til å finne både nye og gamle klassikere gjennom julen. En juleklassiker i dag er heller ikke bare typisk tegne- og familiefilm, men like gjerne der handlingen lagt til juletider, eller i det minste vinterstid, som gir den gode stemningen.

-       I en etablert TV-sesong som julen ønsker vi at våre kunder finner nettopp sine favoritter gjennom strømmetjenesten vår. Utvalget er stort, og selv om mange tenker på Disneys tradisjonelle tegnefilmer er det like mange nye klassikere her, som Alene hjemme, Love Actually og til og med Die Hard. Stikkord er filmer som tåler utallige gjensyn og som byr på store doser sjarm, karisma, lun humor og underholdning, avslutter Krohn Clausen.

For mer informasjon, kontakt:

Tormod Sandstø
Director Nordic PR
tormod.sandsto@canaldigital.no / t: +47 90943215

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital Satellitt.
Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital Satellitt.
Last ned bilde
Canal Digital forventer strømmerekord i julen
Canal Digital forventer strømmerekord i julen
Last ned bilde

Om Canal Digital

Canal Digital
Canal Digital
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00http://www.canaldigital.no/

Følg saker fra Canal Digital

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Canal Digital på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Canal Digital

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom