Først ut med grilla pålegg
- Grilla er en reell nyhet og ikke nok en variant i påleggshyllen. I snart 60 år har vi i Gilde kokt skinka. Nå har vi også grillet den fordi vi vet at forbrukeren setter smak øverst. Derfor har vi kommet med to smakfulle påleggsvarianter som både lukter og smaker grillet, sier senior markedssjef i Nortura Bente Avseth-Bakke.
Nytt konsept i påleggshylla
Nordmenn liker grillmat og derfor har også sesongen blitt lenger og utvalget større. Likevel har bare smaken vært tilstede i middagsprodukter. Inntil nå – nå utvides sesongen – gjennom pålegg som er grilla.
- Kjøttpålegg har i liten grad vært gjenstand for de store nyhetene de siste årene. Denne påleggsserien er noe helt nytt i Norge og bygger på innsikt fra forbruker om at de ønsker mer smak og variasjon. Vi har nå flammegrillet produktene på vår splitter nye linje i Sarpsborg, forteller Caroline.
Designet er ungt og moderne og noe man raskt legger merke til i påleggshylla. Går du på autopilot i butikken når det gjelder pålegg, men synes nyheter kan være spennende? Da kan det hende at dette pålegget blir en ny favoritt.
Følger opp smak, variasjon og trender
- Våren 2020 testet vi ulike produkter og konsepter hos forbruker. Ett konsept skilte seg tydelig ut. Forbruker gir tommel opp for det nye påleggskonseptet Grilla og omtaler det med ord som innbydende, spennende og fristende, sier Caroline.
Den nye påleggsserien treffer forbruker på behov som smak og variasjon, ogtrender som Premium Indulgence samt røyking og grilling. Premium Indulgence trenden svarer ut spesielt unge menneskers ønske om en sunn livsstil hvor ferske sunne råvarer med autentisk smak spiller en stor rolle. Å hengi seg til magre påleggstyper med mye smak uten dårlig samvittighet er del av denne trenden.
Begge produktene er nøkkelhullsmerket. Ferdigpakkede matvarer som inneholder mindre fett, mettet fett, salt og sukker og mer kostfiber enn andre matvarer i samme matvaregruppe, kan merkes med Nøkkelhullet.I tillegg til, å sette konkrete mål for reduksjon av salt og mettet fett i Norturas produkter, har Nortura også et stort fokus på å øke produkter som er nøkkelhullsmerket.
Produktener er å finne i Coop og Rema fra idag.
Nøkkelord
Kontakter
Charlotte KrogKommunikasjonsrådgiver
Tel:90193705charlotte.krog@nortura.noBilder
Lenker
Om Nortura
Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.
Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.
Følg pressemeldinger fra Nortura
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Nortura
Seier i retten for Nortura – vinner på alle punkter.19.3.2024 14:54:25 CET | Pressemelding
Nortura har i dag fått medhold på alle punkter i tingretten for vår tolkning av forskriften og vår håndtering av denne i underskuddssituasjonen vi har stått i den siste tiden.
Produktnyheter fra Nortura: Gode og smakfulle nyheter fra både Gilde og PRIOR20.2.2024 11:20:50 CET | Pressemelding
Til årets første lanseringsvindu kommer Nortura med seks spennende og smakfulle nyheter: Slakterens Beste kjøttboller fra Gilde og Crispy sticks fra PRIOR. I tillegg lanseres løvtynn grillet kyllingfilet fra PRIOR og to nye smaker i serien Gilde Turmat.
PRIOR i gang med ny og mer etisk produksjon av egg - uten avlivning av nyklekkede hanekyllinger15.2.2024 14:17:03 CET | Pressemelding
Som første eggleverandør i Norden har Nortura tatt i bruk ny teknologi som gjør det mulig å kun klekke høner. De første PRIOR-eggene fra den nye produksjonsformen kommer i butikk denne sommeren, og på sikt er målet en ny nasjonal standard.
Resultatforbedring i Nortura14.2.2024 09:40:25 CET | Pressemelding
Nortura leverer en resultatforbedring på over en halv milliard kroner i 2023. Driftsresultatet endte (EBIT) på 258 millioner kroner, og Norturas omsetning er for første gang over 30 milliarder kroner.
PRIOR-egg er nå rikere på jod!30.1.2024 06:00:00 CET | Pressemelding
PRIOR-egg fra Nortura er nå rike på jod, et tiltak for å styrke folkehelsen.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom