Bilder Nordic School of Photography

FOREDRAG: VIRTUELLE VIRKELIGHETER VIL ENDRE HISTORIEFORTELLING

Del

Det anerkjente magasinet Forbes skrev i januar at «VESTIGE VR reveals how virtual reality will change storytelling». Mandag 13. mai kommer filmskaper Aaron Bradburry (UK) og Lisa Elin (USA) til Oslo for å vise den prisbelønnede dokumentaren på Cinemateket.

Vestige VR går er en opplevelse for underbevisstheten, det er en historie om sorg og omstilling, en reise gjennom smerte og sorg, innsikt og håp. Vestige VR er minner om Lisas liv sammen med Erik, et blikk inn i dyp kjærlighet og følelsen av å være skapt for hverandre. Vi får bevitne første møte i New York like etter 9/11, intime øyeblikk og nære innblikk i deres liv sammen. 

Vestige VR er basert på et halvt år med samtaler mellom Lisa og filmskaperen etter Eriks tragiske død. Det er en reise gjennom livets mørkeste stunder og veien tilbake til lyset. 

Gjennom viljestyrke og en trang til å skape, viser Lisa hvordan det er mulig å komme sterkere ut av de verste opplevelsene i livet. Vestige VR avslører også hvordan virtuelle virkeligheter vil forandre dokumentarisk historiefortelling, hvorfor det kalles et intimt medium, og hvor kraftig det kan bevare minner.

Erik var en stolt nordmann, noe som gir foredraget i Oslo en ekstra dimensjon. Vestige VR har vunnet en rekke priser og vist over hele verden på filmfestivaler. Lisa har jobbet hardt i over ett år for å kunne presentere denne historien her hjemme i Norge.  Bilder Nordic School of Photography ønsker publikum velkommen til en kveld med dypdykk i følelser og mulighetene morgendagens teknologi byr på.

Sted og tid: Cinemateket i Oslo, kl 18.30-20.00. 

Foredraget er gratis, men krever påmelding på www.bildernordic.no

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Vestige (Virtual Reality) at Tribeca Film Festival 2018

Nøkkelord

Kontakter

Laara Matsen, rektor, | Epost: lm@bildernordic.no | Tlf ‭907 02 053

Bilder

Lenker

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en offentlig godkjent fagskole. Skolen ble grunnlagt i 2005 og regnes i dag som Nordens største fotoskole, med rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom