Sony Music Norway

For bra for Eirik Lyng?

Del

Eirik Lyng er allerede listet på NRK P3 med sin nye single "For bra for mæ" som er ute fredag 14. august.

Artwork "For bra for mæ" Eirik Lyng
Artwork "For bra for mæ" Eirik Lyng

Noen ganger blir det ekstra god flyt i livet.

Alt faller på plass. Kanskje er det kjærligheten. Drømmejobben. Eller musikken.

Tidlig i våres hadde Eirik en session med sine faste makkere Jim Bergsted og Helge Moen hvor alt bare stemte.

"Akkurat den dagen valgte vi å være litt cray Z med å lage tre låte på tre tima. Og For bra for mæ e en av disse."

En hel låt på én time!?!?

"Nesten. Det ble en liten rewrite kor æ - fordi Corona - satt hjemme og hadde Jim og Helge på Zoom-call."

Og i Alta har livet vært nesten helt som normalt hele våren og sommeren.

"Vi har heldigvis sluppet lett unna, med veeeldig få registrerte tilfeller kor alle e blitt frisk. Så foruten hjemmeskole mars-mai har æ egentlig merka lite endring. Vi e heldig og kan leve tilnærma normalt. Men nån planlagte studiosessions i Oslo ble naturligvis utsatt på ubestemt tid."

Men kanskje var det greit med en liten pustepause?

"Etter at æ ble signert har det skjedd så sykt mye på kort tid. Det her blir sjette utgivelse på litt over ett år!"

Og det har vært mange høydepunkter.

Listing på P3 og mye støtte fra Spotify er ingen selvfølge, men det har skjedd så mye mer!

"En som dæ fikk ikke bare plass i P3 sine lister, men æ fikk besøke Christine Live og synge den på radio. Bucketlist! Hvis ikke det blir oss fikk æ spille live på en takterrasse med hele Oslo for mine føtter. Æ fikk samarbeide med Stina Talling på En gang til. Covid 19 gjorde at æ snekra videoen til Her og nu på gutterommet. Og nylig fikk æ være levanes GPS for Sommerbilen når dem kjørte seg vill i Finnmark. Det var nu artig."

Enda artigere og viktigere er tilbakemeldingene fra fans.

"Det betyr skikkelig mye når fans glir inn i DM og fortell at dem ikke bare like, men kjenner seg igjen i en låt, og at den har hjulpet dem på et eller anna vis. Det gir så mye glede og adrenalin når nån like det en gjør!"

Noe annet som gir glede er å høre egen musikk når en ikke venter det.

"Rett etter første single kom ut henta pappa mæ etter skolen, og plutselig kom låta mi på. Det va en liten wake up call om at æ faktisk va lista på radioen <33"

Våren 2020 har vært noe for seg selv, og sommerferien kom litt bardus på.

Først hjemmeskole og så ble eksamen avlyst.

Eirik skal både jobbe og slappe av hjemme i Finnmark, så det ble ikke de helt store omveltninger på ferieplanene.

"Vi har vært helt greit heldig med været i juni og juli, og håpe det varer ut hele sommeren. Elske å cruise med mopeden i midnattsola og spise is på kaia i bukta."

Og så gleder han seg allerede litt til å komme tilbake på skolen hvor han tar fatt på andre året på musikklinja.

"Det blir digg å bryne seg på mer musikalsk teori, men også henge med hverandre. Håper vi får lov til å være sammen, både venner og skolekamerater."

Og kanskje dukker det opp en ny, inspirerende crush?

"Ha ha, kanskje det. Mislykka kjærlighet e inspirasjonsfaktor nummer 1! Som når æ møtte en jente æ likte, men når vi snakka litt skjønte æ at ho va helt "outta my league" liksom. Æ innser at det ikke kommer til å bli nokka mer. Men samtidig klare æ ikke helt gi slipp, kan æ rykke opp til hennes liga, eller er hun for alltid for bra for mæ?"

Ikke lett å svare på, så akkurat nå satser Eirik heller på sikre vinnere som sommer, is og å forspise seg på den fantastiske pizzaen til Mamma Lyng.

Så kan både han og vi glede oss til skolestart med splitternye "For bra for mæ" tilgjengelig i din foretrukne spilleliste fra fredag 14. august.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "For bra for mæ" Eirik Lyng
Artwork "For bra for mæ" Eirik Lyng
Last ned bilde
Eirik Lyng (c) Jonathan Vivaas Kise
Eirik Lyng (c) Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Travis Scott slipper ny singel og musikkvideo25.9.2020 07:30:00 CESTPressemelding

Travis Scott slipper i dag sin nye singel og musikkvideo «FRANCHISE», sammen med Young Thug og M.I.A. HØR DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISE Sangen kommer med en offisiell musikkvideo regissert av Travis Scott og White Trash Tyler, filmet i Michael Jordans legendariske herregård i Chicago. SE DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISEOfficial Musikkvideoen ble premiert på IMAX-kinoer i USA i går, i forkant av visningen av Christopher Nolans film TENET, hvis lydspor også inneholder Travis Scott-låten «The Plan». I tillegg til den offisielle musikkvideoen slippes det også tre alternative videoer for å fullføre «FRANCHISE»-verdenen; en lyric-video, en visualizer og etinnblikk i studioet. Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISELyricVideo Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISEVisualizer Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISECactusSlatt Artwork er laget av den verdenskjente samtidskunstneren George Condo. Kan sees HER, samt ligger også som vedlegg lenger ned i presse

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom