NRK

Folkemøtet videre til Lofoten

Del

22. august skal det handle om distriktspolitikk og kommunale tjenester fra Sakrisøy i Moskenes kommune.

Velkommen til en storstilt politisk samling i Lofoten! Da blir det folkefest og debatt foran kommune- og fylkestingsvalget.

NRK sender direkte valgdebatt med programleder Ingerid Stenvold fra idylliske Sakrisøy i Moskenes kommune i Lofoten.

Temaer til debatt blir fødetilbud, distriktspolitikk og kommunereform. Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell. Sendingen starter på NRK1 kl. 21.20.

Aktiviteter for publikum før og etter sending

NRK oppfordrer alle som er i området om å ta med foreldre, søsken, barn, venner og besteforeldre - og spanderer mat så langt det rekker. Det vil være morsomme aktiviteter både for barn og voksne.

De som vil kan prøve seg i kajakk eller på en SUP (padlebrett), og kanskje klarer vi også å sette ny norgesrekord i antall mennesker på en mega-SUP?

Etter debattsendingen holder de nye musikalske stjerneskuddene fra Lofoten, Bendik og Anna Kajander, konsert.

Program og praktisk info 22. august

  • Vel møtt fra kl. 18.00: ved restauranten «Anitas sjømat» på Sakrisøy
  • 18.00 – 19.30: Matservering og aktiviteter
  • 19.30 - 20.30: Politisk debatt med nasjonale og lokale deltakere
  • 20.30: Konsert med Bendik og Anna Kajander

Arrangementet er gratis.

Facebook-arrangement

Det er svært få plasser inne, men vi setter opp skjermer ute slik at alle får sett debatten. Kle deg godt! Blir det svært dårlig vær flyttes arrangementet inn i fiskemottaket.

NB: Det er svært begrenset med parkeringsplasser. Besøkende oppfordres til å gå eller sykle over til øya. Det vil være to parkeringsvakter som viser vei, men samkjør gjerne om dere kommer med bil.

Kontaktinformasjon til pressen

Det vil være mulig for pressen å akkreditere seg til arrangementet og jobbe derfra. Ta kontakt med Ole Dalen i NRK Nordland eller kommunikasjonsansvarlig Andreas Blaauw-Hval.

Kontakter

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no
Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NO, NRK TV, NRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom