Mercedes-Benz Norge

Følg verdenspremieren på VISION EQXX

Del

Mandag 3. januar klokken 18:00 presenteres den mest effektive bilen fra Mercedes-Benz noensinne, nemlig VISION EQXX. Den digitale verdenspremieren kan strømmes via medieplattformen Mercedes me media, og vil senere bli tilgjengelig som nedlastbart materiale.

Følg verdenspremieren på VISION EQXX den 3. januar 2022 klokken 18:00.
Følg verdenspremieren på VISION EQXX den 3. januar 2022 klokken 18:00.

Se verdenspremieren mandag 3. januar klokken 18:00 her:
https://media.mercedes-benz.com/vision_eqxx

VISION EQXX er en del av et vidtrekkende teknologiprogram fra Mercedes-Benz, som tar sikte på å bryte gjennom teknologiske barrierer, og å løfte energieffektiviteten til nye høyder. Med VISION EQXX demonstreres gevinstene som blir gjort mulige gjennom å tenke nytt om det fundamentale. Dette inkluderer fremskritt på tvers av alle elementene i den banebrytende elektriske drivlinjen, samt bruk av lettvektsteknikk og bærekraftige materialer. Komplett med en mengde intelligente effektivitetstiltak, inkludert avansert programvare, utforsker VISION EQXX nye grenser for effektivitet.

I tillegg til den digitale verdenspremieren vil Mercedes-Benz gi omfattende detaljert informasjon om VISION EQXX i form av videoer, pressemeldinger, grafikk og bilder for nedlasting via Mercedes me media.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Følg verdenspremieren på VISION EQXX den 3. januar 2022 klokken 18:00.
Følg verdenspremieren på VISION EQXX den 3. januar 2022 klokken 18:00.
Last ned bilde

Lenker

Om Mercedes-Benz Norge

Mercedes-Benz Norge
Mercedes-Benz Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.mercedes-benz.no/

Mercedes-Benz personbil import er en avdeling på 30 årsverk i Bertel O. Steen AS som siden 1972 har vært importør i Norge. Med sine datterselskaper er Bertel O. Steen AS et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer i tillegg bilmerkene Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fuso, Setra og Mercedes-Benz nyttekjøretøy. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Følg pressemeldinger fra Mercedes-Benz Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mercedes-Benz Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mercedes-Benz Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom