Mercedes-Benz Norge

Følg verdenspremieren på nye elektriske EQB

Del

Søndag 18. april klokken 15.30 presenteres helt nye EQB fra Mercedes-EQ. Den digitale verdenspremieren kan strømmes via medieplattformen Mercedes me, og vil senere bli tilgjengelig som on-demand video.

Nye elektriske EQB fra Mercedes-EQ
Nye elektriske EQB fra Mercedes-EQ

Se verdenspremieren søndag 18. april klokken 15.30 her:
https://media.mercedes-benz.com/EQB

Setter en ny standard med fleksible plassløsninger
EQB setter en ny standard i det elektriske kompaktbil-segmentet med fleksible plassløsninger. Blant annet tilbyr EQB rom for opptil syv personer og har opptil 1700 liter med bagasjeromsplass på det meste. Etter markedslanseringen i Kina vil den europeiske versjonen av EQB være tilgjengelig senere i år.

Bilen presenteres på Mercedes-EQ Night Shanghai under den første pressedagen av Auto Shanghai 2021. For internasjonale medier finner den digitale verdenspremieren sted på Mercedes me media, og omfattende detaljert informasjon i form av videoer, pressemelding, og bilder blir tilgjengelig for nedlasting der.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nye elektriske EQB fra Mercedes-EQ
Nye elektriske EQB fra Mercedes-EQ
Last ned bilde

Lenker

Om Mercedes-Benz Norge

Mercedes-Benz Norge
Mercedes-Benz Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.mercedes-benz.no/

Mercedes-Benz personbil import er en avdeling på 30 årsverk i Bertel O. Steen AS som siden 1972 har vært importør i Norge. Med sine datterselskaper er Bertel O. Steen AS et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer i tillegg bilmerkene Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fuso, Setra og Mercedes-Benz nyttekjøretøy. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Følg pressemeldinger fra Mercedes-Benz Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mercedes-Benz Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mercedes-Benz Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom