Sony Music Norway

Føl deg mer enn OK med OKEY

Del

Ola Klæbo aka OKEY slipper feelgoodlåten "Lost" fredag 22. oktober. Samme dag opptrer han på P3-aksjonen til inntekt for "Barn, ikke brud" som er en del av Plans kampanje for å bekjempe barneekteskap.

Artwork "Lost"
Artwork "Lost"

Da DJ og produsent OKEY aka Ola Klæbo slapp låten «Running Wild» i mai i år drømte han om at den skulle bli en låt folk kunne feste og feire slutten på pandemien til. Gjenåpningen skjedde ikke like raskt som håpet, men nå når 20-åringen fra Trondheim er klar med oppfølgeren «Lost» er det fritt fram for klubber og dansegulv, i tillegg til spillelister og radio.

«At Running Wild ble så godt tatt imot var utrolig gøy, å bikke en million streams* er en magisk følelse. Og jeg fikk et enda større kick enn jeg hadde trodd av å høre låta så mye på radioen. Håper Lost også kan kjempe seg inn der etter hvert!»

Ola har skrevet og produsert sin egen musikk fra han var bare 10-11 år gammel, og er typen som har gjort absolutt alt selv. Men han er ikke en kontrollfreak og han elsker å lære nye ting og bli pushet utenfor komfortsonen, så han har hatt mye glede og nytte av å få jobbe med andre låtskrivere og produsenter. 

«Lost startet med at jeg produserte ideen sammen med Anders Nilsen. Så la Ida Botten på noe vokal som hørtes sykt fett ut, og låten vokste fram. Men Anders og jeg har gjort veldig mange forskjellige versjoner av låta, som nå høres ut som en helt annen låt enn det vi begynte med. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og særlig at vi var så heldige å få med oss Lise Reppe (sofiloud) på vokal

Som forgjengeren kan «Lost» beskrives som elektronisk feelgood, og Ola håper den skal få plass i folks spillelister og liv. 

«En låt de kan bruke enten man vil koble seg på eller av. Så når de trenger litt ekstra energi på trening eller fest eller når de vil miste seg litt og leve i sin egen verden. Jeg elsker å ha på musikk når jeg reiser, enten det er kort eller langt». 

Det aller beste Ola vet er å være OKEY og dele positivitet og energi ved å spille live foran publikum.

«Det ultimate kicket er å spille live. Oppleve folks reaksjon der og da, og særlig på min egen musikk. Så det har vært helt utrolig deilig å endelig få spille litt gigs igjen. Jeg har øvd mye på DJ-ing under pandemien, og det er superdigg å endelig få bruk for det. Gleder meg til å få spille for enda fler folk og på enda fler konserter og festivaler!»

Og på 22. oktober, selveste slippdagen, skal Ola få gjort veldig mye av det han synes er viktig i livet. Han skal få spille «Lost» foran et publikum, og han skal få bidra til noe positivt, når han stiller opp for P3-Aksjonen som er P3’s100 timer lang direktesending til inntekt for TV-aksjonen hjemme i Trondheim.

«Jeg rekker så vidt hjemom for en matbit – har spurt pappa pent om hjemmelaget pizza – etter noen helt sikkert intense dager på låtskrivercamp. Og så bruker jeg resten av kvelden hos P3. Kanskje blir det litt feiring med venner på lørdagen. Jeg får se. Det å få spille et livesett for P3-lyttere og publikumet i Trondheim blir garantert høydepunktet på slippdagen i hvert fall!» 

Ikke bare gir Ola av tiden sin. Via P3 auksjonerer han i tillegg bort et kunstverk til intekt for Plan og deres kamp mot barneekteskap. Du finner mer informasjon om dette her

«Når jeg maler er jeg helt i min egen verden, så det gir meg utrolig mye glede og en helt sinnsyk ro. Jeg malte coverbildene til Running Wild og til Lost. Det siste gjorde jeg ikke i studio, men ute i skogen. Det var veldig gøy å lage et bestillingsverk for P3-auksjonen, og jeg håper at det kan samle noen kroner for Plan og kampen mot barneekteskap. At det jeg skaper kan være en liten del av noe som kan bidra positivt til at fler barn kan få mulighet til å følge sine egne drømmer føles fantastisk godt.»

 En ekte feelgood fyr som lager ekte feelgood musikk.
«Lost» finner du overalt fra fredag 22. oktober.
Og du hører Ola på P3Aksjonen samme dag.

*Running Wild har i skrivende stund passert 2 millioner streams med god margin.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Lost"
Artwork "Lost"
Last ned bilde
OKEY (c) Stian Engh
OKEY (c) Stian Engh
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Adele slipper albumet 3019.11.2021 12:30:00 CET | Pressemelding

30, det nye albumet fra den globale superstjernen Adele er nå ute overalt. Det etterlengtede albumet kommer i kjølvannet av singelen «Easy On Me», som har holdt førsteplassen på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 siden den ble sluppet for fire uker siden. I Norge har den vært nummer en i tre av fire uker og har allerede streamet til gull. Sporet har slått streaming-, radio- og hitliste-rekorder verden over. Adele hadde også premiere på låtene «I Drink Wine», «Hold On» og «Love Is A Game» via TV-spesialen Adele One Night Only. TV-spesialen ble det mest sette underholdningsprogrammet i USA i år og trakk flere seere enn Oscar-utdelingen. I Norge kan man se det i sin helhet på NRK 1, fredag 26. november klokken 23:15. 30 har blitt utropt av kritikere som Adeles, til dags dato, beste album. Rolling Stone skriver «Adele has never sounded more ferocious» i deres 5-stjerners anmeldelse av platen. Videre forteller de at 30 er det beste Adele-albumet til nå. Variety sier seg enig og bes

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom