Født Fri

Født Fri styremøte 22.09.2020

Del

Født Fris styre har nå lest granskningsrapporten.

I går sendte vi ut en pressemelding hvor vi tydelig sa at vi ble overrasket over å bli møtt med en rapport som ikke var tilsendt styret.


Vi har hatt styremøte i dag, og har lest rapporten som har blitt lagt ut på IMDis hjemmesider. Og vi har mange faglige innsigelser på rapporten. Vi har tidligere i dag kontaktet IMDi og bedt om et møte, uten å få svar.

Utviklingen har vært den at vi nå i ettermiddag skriftlig fra IMDi har fått beskjed om at vi skriftlig kan gi tilsvar innen 06.oktober 2020. Dette vil styret benytte seg av. Vi har igangsatt advokat, revisor og andre kompetente for å bistå oss i å belyse Født Fris side av saken.

Derfor vil jeg ikke kommentere enkeltsaker før vårt tilsvar foreligger. Vi er så langt ikke kjent med at det foreligger økonomiske misligheter i Født Fri, og administrasjonen har styrets tillit.

Jan Sverre Asker

Styreleder, Født Fri

Lenker

Om Født Fri

Født Fri
Født Fri
Huitfeldts gate 11
0253 Oslo

+47 22 42 00 08http://www.fodtfri.no

Stiftelsen Født Fri skal arbeide for felles likestillingsmål på tvers av kjønn, tro og etnisitet.

Les mer om oss : https://fodtfri.no

Følg pressemeldinger fra Født Fri

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Født Fri på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Født Fri

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom