UiO - Det juridiske fakultet

FNs 75-årsjubileum: Refleksjoner og utfordringer fremover

Del

Arrangementet tar for seg store globale utfordringer tilknyttet menneskerettighetsansvar, klimaforandringer, håndtering av migrasjon og organiseringen av FN.

Arrangementet er en del av Oslo Peace Days og holdes på engelsk.

De forente nasjoner (FN) feirer 75 år i år. Samtidig står verden overfor en ødeleggende pandemi forårsaket av koronaviruset, populismen er i fremmarsj og multilateralt samarbeid er i dyp krise.

Panelet består av eksperter fra Det juridiske fakultet og tar for seg utfordringer som; regulering av migrasjon, klimaendringer, og hvordan sikre tilstrekkelig oppsyn av menneskerettighetene og de organisatoriske utfordringene FN som organisasjon står overfor.

Kan FN, verdens viktigste internasjonale organisasjon, overvinne disse utfordringene og beholde sin status i 75 år til?

Arrangementet holdes digitalt over Zoom og lenke sendes ut til alle som registrerer seg. Meld deg på via arrangementets engelske side. Her får du også mer informasjon om arrangementet og paneldeltakerne.

Se også arrangementsomtalen på Oslo Peace Days nettsider.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om UiO - Det juridiske fakultet

UiO - Det juridiske fakultet
UiO - Det juridiske fakultet
Karl Johans gate 47
0162 Oslo

22 85 95 00http://www.jus.uio.no

Det juridiske fakultetet i Oslo er den største utdanningsinstitusjonen i landet for juristar, og ein sentral aktør innan juridisk forsking.

Følg saker fra UiO - Det juridiske fakultet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Det juridiske fakultet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra UiO - Det juridiske fakultet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom