Bergen lufthavn Flesland

Flott start på Air France sin nye direkterute til Paris

Del

Air France sin direkterute til Charles de Gaulles startet i dag. I strålende solskinn ble flyet, en Airbus A319, ønsket velkommen med vannbro laget av to av flyplassens brannbiler som sendte vannstråler fra hver sin side over flyet.

Paul Terstegge klippet silkesnoren og erklærte direkteruten mellom Bergen og Paris for åpnet.
Paul Terstegge klippet silkesnoren og erklærte direkteruten mellom Bergen og Paris for åpnet.

Passasjerene som skulle reise til Paris i dag ble traktert med kake og bobler i glassene. Air Frances Paul Terstegge klippet snor og erklærte ruten for åpnet. Han sa også at han vært svært glad for mulighetene for næringslivet og kulturlivet i regionen, i tillegg til at Vestlendingene nå få enda bedre forbindelser til kjærlighetens by.

Aslak Sverdrup, lufthavndirektør på Bergen lufthavn Flesland var vertskap for arrangementet. Han bød på kake formet som Eiffeltårnet. –Paris er en kjent og populær destinasjon hos Vestlendingene, og fra Charles de Gaulles kan man reise videre ut i verden gjennom Air France og KLM’s verdensomspennende rutenettverk. Relevante direkteruter er avgjørende også for innkommende turisme til vår region. Mange kommer for å se fjordene og reise videre fra Bergen til andre deler av landet. Vi har stor tro på satsingen til Air France, og vil gjøre alt vi kan for å bidra til at ruten blir en suksess!

Daglige flyvninger mellom Bergen og Paris:

AF1253: avreise fra Bergen kl 17:40. Ankomst Paris-Charles de Gaulle 20:00 (man, ons, tors, fre, søn)

AF1253: avreise fra Bergen kl 17:50. Ankomst Paris-Charles de Gaulle 20:10 (tirs, lør)

AF1252: avreise fra Paris-Charles de Gaulle kl.14:40. Ankomst i Bergen 16:55 (man, ons, tors, fre, søn)

AF1252: avreise fra Paris-Charles de Gaulle kl.14:50. Ankomst i Bergen 17:05 (tirs, lør)

Ytterligere økt kapasitet til Paris med JOON

Ruten vil fortsette utover vinteren, og vil bli operert av det nye datterselskapet JOON. Daglig rutetilbud mellom Bergen lufthavn og Charles de Gaulle fra 28.oktober:


AF1253 Avgang Bergen (BGO) 17:40 – Ankomst Paris (CDG) 20:00.

AF1252 Avgang Paris (CDG) 14:40 – Ankomst Bergen (BGO) 16:55.


www.airfranceklm.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Paul Terstegge klippet silkesnoren og erklærte direkteruten mellom Bergen og Paris for åpnet.
Paul Terstegge klippet silkesnoren og erklærte direkteruten mellom Bergen og Paris for åpnet.
Last ned bilde

Om Bergen lufthavn Flesland

Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland
Flyplassvegen 555
5258 Bergen

+47 67 03 11 00https://avinor.no/konsern/flyplass/bergen

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Bergen lufthavn er en av 45 norske lufthavner som er eiet og drevet av Avinor.

Gå til presserommet til Avinor AS.

Følg saker fra Bergen lufthavn Flesland

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bergen lufthavn Flesland på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bergen lufthavn Flesland

Norwegian med fire nye ruter fra Bergen28.10.2019 13:08:14 CETPressemelding

Reisende fra Bergen har nå enda flere valgmuligheter. Norwegian starter fire nye direkteruter denne høsten, både innenlands og utenlands. Med ruter til Gdansk, Manchester, Tenerife og Palanga får reiselystne bergensere enda flere reisemål å velge mellom. - Vi er glade for å kunne tilby reiselystne nordmenn enda større valgfrihet. Så langt har de nye rutene blitt tatt godt imot, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian. - De nye rutetilbudet fra Bergen er variert og tilbyr alt fra storby til strandliv. Ruten til Manchester er kanskje spesielt gode nyheter for alle fotballfans som vil følge Solskjær og Manchester United, eller Liverpool-fans som kan reise 45 minutter fra flyplassen i Manchester vestover til Anfield, sier Thome Maursund. - Vi er veldig glade for at Norwegian satser på Bergen lufthavn. De nye rutene vil bli et fint tilskudd til direkteruteprogrammet fra Flesland, sier Helge Eidsnes, lufthavndirektør på Bergen lufthavn Flesland. - Jeg er sikker på

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom