Apollo

Flere Nordlendinger til Kreta i sommer

Del

Apollo øker kapasiteten fra Bodø til Kreta med hele 40 ekstra stoler i uken. Dermed får ytterligere 920 Nordlendinger oppleve sommerens mest populære reisemål!

Kreta troner topplisten over sommerens mest populære reisemål. For å imøtekomme den store etterspørselen fra Bodø forsterker Apollo nå den populære lørdagsflyvningen med et enda større SAS-fly.

 - Lørdagsmaskinen fra Bodø til Kreta er en av våre mest populære ruter. De gode flytidene gjør at man både får mest mulig ut av ferien og slipper å komme hjem midt på natten, som er midt i blinken for de som reiser med barn. Vi er derfor veldig glade for at det nå blir enklere for enda flere å få oppleve sommerens flotteste øy, sier Beatriz Rivera, Presseansvarlig i Apollo.

Reisearrangøren flyr direkte fra Bodø til Kreta hver lørdag fra 27. april til 5. oktober – dermed vil hele 920 flere Nordlendinger få oppleve den mangfoldige øya i år. Men Kreta er ikke bare populært fra Bodø - i følge Apollos beregninger skal nemlig nærmere 150 000 nordmenn feriere på Hellas' største øy i sommer.

- Feriesalget tar seg alltid markant opp i påskeferien og uken etter. Da vil ikke bare de beste bostedene bli raskt revet unna, men prisnivået vil også stige grunnet økt etterspørsel. Det lønner seg med andre ord ikke å vente for lenge med å bestille - det er nå man får mest og best ferie for pengene, tipser Rivera.

Til stor glede for mange

- Kreta er den mest populære sommerdestinasjonen fra Bodø, og vi er veldig fornøyde med at Apollo nå utvider kapasiteten til denne flotte øya.Vi vet at det allerede er mange som gleder seg til å ta turen direkte til Kreta over påske og i sommerferien, og nå får enda flere anledningen til å ta turen siden Apollo har satt inn større fly, sier Marthe Andersen, sjef forretningsutvikling, Avinor Bodø lufthavn.

Bodø lufthavn har de siste årene opplevd en økning i utlandstilbudet, og har nå over ni destinasjoner tilgjengelig direkte fra Bodø.

- Det er en god bredde i utlandstilbudet, men Kreta er og blir en feriefavoritt til mange, og det det er lett å forstå da øya byr på så mye. Med Apollos turer kan Nordlendingene reise enkelt til Kreta og på svært gode tidspunkt på døgnet, avslutter Andersen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom