Redningsselskapet

Flere hundre har søkt på Norges første TikTok-jobb  

Del

Etter at Redningsselskapet i juni søkte etter to personer som skal styre deres TikTok-konto i sommer har ikke interessen latt vente på seg.

Redningsselskapet har fått en rekke søkere til Norges første TikTok-jobb.
Redningsselskapet har fått en rekke søkere til Norges første TikTok-jobb.

Mer enn 17 000 personer har vært inne på FINN-annonsen for stillingen, og over 300 personer fra hele landet har sendt inn videosøknader på TikTok, ved hjelp av emneknaggen #vannglede.

De to som blir ansatt skal formidle både vannglede, badevett og hvordan man er trygg på og ved vann og sjø til folk på deres egen alder. Denne uka i vil Redningsselskapet avgjøre hvem som får jobben, som varer hele juli og første uken av august.  

Over 800 000 visninger på TikTok

Det er ikke bare de som søker, som synes vannglede og sikkerhet til sjøs er spennende. Videoene knyttet til emneknaggen har så langt blitt vist over 800 000 ganger.

– Tallene er over all forventning både i antall søkere og de som følger med på TikTok. Det er utrolig mange flinke ungdommer der ute med et kreativt talent. Vi vil få en vanskelig jobb med å velge blant alle de sterke kandidatene, sier prosjektleder i Redningsselskapet, Ludwig Gjendemsjø.

Bruker TikTok til å redusere faren for drukningsulykker

Salg og markedsdirektør i Redningsselskapet, Fredrik Sahlin, sier det er spesielt viktig å få barn og unge til å tenke på sikkerhet til sjøs og langs vannet i år, fordi så mange tilbringer sommeren hjemme på grunn av koronaepidemien.

I tillegg til å lage videoer for Redningsselskapet vil sommerjobben til de nye norske TikTok-profilene by på unike aktiviteter i regi av Redningsselskapet, turer med redningsskøytene, oppgaver med å svare og kommentere på spørsmål som kommer inn på TikTok. 

– Skal man nå ungdommene der de er, så må man bruke noen snakker deres språk. Vi tror budskapet om hvordan man skal være trygg og ha det gøy på vannet går lettere gjennom når det kommer fra folk på samme alder, sier Sahlin.

Her er tre av søknadsvideoene: 

Søknadsvideo, eksempel 1

Søknadsvideo, eksempel 2

Søknadsvideo, eksempel 3

Redningsselskapet på TikTok

#vannglede på TikTok

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Redningsselskapet har fått en rekke søkere til Norges første TikTok-jobb.
Redningsselskapet har fått en rekke søkere til Norges første TikTok-jobb.
Last ned bilde

Lenker

Om Redningsselskapet

Redningsselskapet
Redningsselskapet
Drammensveien 288
0283 Oslo

98706757http://www.redningsselskapet.no

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær organisasjon. Vår visjon er «Ingen skal drukne». 

Våre 1 500 redningsmenn og -kvinner bemanner 52 redningsskøyter langs hele kysten og på de to største innsjøene. Vi er som regel de første på stedet når uhellet er ute. 

Følg saker fra Redningsselskapet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom