Fjordkraft

Fjordkraft tilbyr helsetjenester rett hjem på mobilen

Del

Lei av å vente på legetime eller redd for smitte? Nå kan du få legetime direkte på mobilen. Tjenesten betales over strømregningen.

Videokonsultasjoner har blitt populært i annerledesåret 2020.
Videokonsultasjoner har blitt populært i annerledesåret 2020.

Fjordkraft lanserer nå en helt ny tjeneste i sitt kundefordelsprogram. Via en mobil-app eller nettleser kan kundene enkelt bestille og gjennomføre legetimer på video.

- Korona har ført til en betydelig økning i bruken av videokonsultasjoner. Vi vil tilby kundene en enklere hverdag, der de ikke må møte på legekontoret, vente på tur eller bekymre seg for smitte, sier konserndirektør for privatmarkedet i Fjordkraft, Christian Kalvenes.

God helse og livskvalitet er et av Fjordkrafts utvalgte bærekraftsmål.

Anbefaler videokonsultasjoner

Tjenesten leveres av Fjordkrafts samarbeidspartner Frisk-Sentralen AS og inkluderer, i tillegg til videokonsultasjoner med allmennlege, åtte videokonsultasjoner med psykolog og fire konsultasjoner med legespesialist i året.

Helsefordel er en abonnementstjeneste som betales over strømregningen. Det gis rabatt for flere brukere i husstanden og barn under 16 år kan benytte videokonsultasjon med allmennlege kostnadsfritt.

- Vi har levert dette som en tjeneste til medlemmer i Family Sports Club i to år nå og har fått mange positive tilbakemeldinger. Konseptet i seg selv er jo blitt veldig aktualisert av den perioden vi er inne i nå, sier lege og daglig leder i Frisk-Sentralen Arne Instebø.

Han viser til strenge smitteverntiltak som følge av korona og anbefalinger fra helsemyndighetene om bruk av videokonsultasjoner.

- Helsetjenester vil bli en ressursknapp tjeneste i fremtiden, og dette er bærekraftig utnyttelse av tjenestene, sier Instebø.

Trygt og enkelt

Fjordkraft Helsefordel dekker også operasjonskostnader opptil 30 000 kroner per år, bildeundersøkelser og reisekostnader for de som har reisevei på over 100 kilometer hver vei.

For akutte skader kan Fjordkraft-kundene ringe en idrettsmedisinsk vakttelefon.

Tjenesten dekker ikke pågående utredninger eller behandlinger som allerede er startet opp av offentlig helsevesen eller private aktører. 

All informasjon om timer/behandling/refusjonsskjema igangsatt av Frisk-Sentralen sendes digitalt via PasientPost som er sikret med BankID-innlogging. Fjordkraft har ikke innsyn i kundens helsedata. 

Om Arne Instebø

Arne Instebø har lang erfaring som allmennlege og idrettslege. Han har jobbet som allmennlege i 16 år både som fastlege og som privat allmennlege ved Volvat Medisinske Senter og Idrettsmedisinsk Avdeling. Siden 2012 har Arne Instebø jobbet i SK Branns medisinske team som idrettslege. Instebø er daglig leder for Frisk-Sentralen AS og for Norsk Treningshelse, som eier Family Sports Club.

Nøkkelord

Kontakter

Arne Instebø
Daglig leder Frisk-Sentralen AS
Tlf: 97776257

Bilder

Videokonsultasjoner har blitt populært i annerledesåret 2020.
Videokonsultasjoner har blitt populært i annerledesåret 2020.
Last ned bilde
Last ned bilde
Arne Instebø. Foto: Helge Brekke
Arne Instebø. Foto: Helge Brekke
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft-konsernet leverer strøm til 2,1 millioner mennesker fordelt på omtrent 1,1 millioner målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i Norge, Sverige og Finland. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er nå Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 30 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Ved utgangen av 2020 hadde Fjordkraft 330 fast ansatte. Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fra november 2020 har Fjordkraft-konsernet datterselskaper i Sverige og Finland gjennom oppkjøpet av Switch Nordic Green AB. Selskapet selger fornybar energi gjennom merkevaren Nordic Green Energy. I Norge omfatter Fjordkraft-konsernet merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft og Gudbrandsdal Energi.
I 2020 omsatte Fjordkraft-konsernet for 4,215 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21. mars 2018.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft