Fjordkraft

Fjordkraft overtar kundene til Skymobil

Del

Strøm- og mobilleverandøren Fjordkraft har signert en avtale med Skymobil AS om overtakelse av mobilkundeporteføljen.

– Fjordkraft har vært en utfordrer til teleduopolet siden vi gikk inn i mobilmarkedet for fire år siden, og dette var en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss, sier Christian Kalvenes, konserndirektør for privatmarkedet i Fjordkraft.

Økt lønnsomhet gir oppkjøpsgrunn

Skymobils strategi har vært å være en prisutfordrer, og selskapet har vunnet flere priskåringer i 2020 og 2021. Skymobil har i underkant av 38 000 privatkunder fordelt over hele Norge.

– Vi skal over på en MVNO-plattform, noe som vil bety mye for lønnsomheten for mobilporteføljen vår. Det gjør oppkjøp av denne typen mer aktuelt, og volum er viktig, sier Arnstein Flaskerud, konserndirektør for Strategi og M&A i Fjordkraft.

Fjordkraft Mobil hadde ved utgangen av Q2 nær 135 000 abonnementer og er med det landets største mobilleverandør uten eget nett.

Trenger ikke bytte SIM

Skymobil har gjort det spesielt bra i priskåringen for abonnementer med små datapakker.

Konserndirektør for privatmarkedet i Fjordkraft, Christian Kalvenes, forsikrer at kundene ikke vil merke stort til overgangen.

– De fleste kundene som blir med over vil få like gode abonnementsløsninger som de har i dag, eller enda bedre. Det vil heller ikke være nødvendig for Skymobil-kundene å skifte SIM-kort for å gjennomføre overgangen til Fjordkraft, da vi er opptatt av at denne prosessen skal være helt sømløs for kundene, sier han.

I tillegg trekker han frem at kundene vil få tilgang til et fyldig fordelsprogram med mange gode tilbud, samt en ny og bedre app. Kundene vil fortsatt ha full Telenor-dekning og får bransjens beste kundeservice med på kjøpet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft-konsernet leverer strøm til 2,1 millioner mennesker fordelt på omtrent 1,1 millioner målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i Norge, Sverige og Finland. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er nå Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 30 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Ved utgangen av 2020 hadde Fjordkraft 330 fast ansatte. Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fra november 2020 har Fjordkraft-konsernet datterselskaper i Sverige og Finland gjennom oppkjøpet av Switch Nordic Green AB. Selskapet selger fornybar energi gjennom merkevaren Nordic Green Energy. I Norge omfatter Fjordkraft-konsernet merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft og Gudbrandsdal Energi.
I 2020 omsatte Fjordkraft-konsernet for 4,215 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21. mars 2018.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom