Fjordkraft

Fjordkraft Mobil har de mest fornøyde mobilkundene i Norge

Del

Det viser årets EPSI-måling av mobilselskaper i privatsegmentet, som ble offentliggjort i dag.

Rolf Barmen og Fjordkraft-mobil har Norges mest fornøyde mobilkunder. Foto: Hanne Solheim.
Rolf Barmen og Fjordkraft-mobil har Norges mest fornøyde mobilkunder. Foto: Hanne Solheim.

– Dette er et resultat vi er virkelig stolt av. Jeg vil rette en stor takk til alle i Fjordkraft som står på for å gi kundene våre et best mulig mobiltilbud, sier Fjordkraft-sjef Rolf Barmen.

Mest for pengene

Fjordkraft Mobil topper listen med en snittscore for kundetilfredshet på 77,6, godt foran bransjesnittet på 71,4. På plassene bak Fjordkraft Mobil følger øvrige mobilselskap (77,0), det vil si mindre mobiloperatører som ikke har nok respondenter til å bli målt individuelt, og Talkmore (75,6). Fjorårsvinner Onecall er nummer fire.

Les pressemeldingen fra EPSI her.

– Det er gledelig å se at vi scorer høyt på alle faktorer som er målt. Vi har de mest lojale kundene og kundene opplever at vi virkelig gir verdi for pengene. Vi skal jobbe hardt for å ta vare på denne tillitten, sier Barmen

Største mobiloperatør uten eget nett

Fjordkraft lanserte mobilabonnement våren 2017 med et uttalt mål om å utfordre de etablerte mobilaktørene. Ved utgangen av tredje kvartal i år hadde Fjordkraft Mobil passert 92.000 abonnenter, og befestet posisjonen som Norges største mobiloperatør uten eget nett.

– Mobilsatsingen har vært en fantastisk reise. Vi har bevist at Fjordkraft Mobil er en attraktiv utfordrer, og at Fjordkraft som organisasjon har musklene som kreves for å lykkes i et marked med høy endringstakt, sier Barmen.

Eget ungdoms-abonnement

Kunder som også har Fjordkraft i stikkontakten får fordelspriser på mobilabonnement. Fra og med august er disse fordelsprisene også tilgjengelig for alle under 30 år, uavhengig av strømleverandør, gjennom ungdomssatsingen Fjordkraft Mobil Ung.

Målet er at Fjordkraft Mobil skal ha 125.000 abonnenter innen utgangen av 2020.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Rolf Barmen og Fjordkraft-mobil har Norges mest fornøyde mobilkunder. Foto: Hanne Solheim.
Rolf Barmen og Fjordkraft-mobil har Norges mest fornøyde mobilkunder. Foto: Hanne Solheim.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft leverer strøm til privatkunder og bedrifter over hele Norge. 1,8 millioner mennesker har Fjordkraft i stikkontakten, fordelt på cirka 900 000 strømleveranser. Det gjør Fjordkraft til det største sluttbrukerselskapet i strømmarkedet. Fjordkraft er også Norges største leverandør av mobiltelefoni uten eget nett og tilbyr solceller og hjemmeladere for elbil.

Fjordkraft-konsernet har kontorer i Sandefjord, Trondheim, Oslo, Stavanger og på Sortland, Vinstra, Hamar og Kongsvinger. Hovedkontoret ligger i Bergen. I 2019 omsatte Fjordkraft-konsernet for 7,1 milliarder kroner.


Fjordkraft Holding ASA (Fjordkraft) ble børsnotert 21. mars 2018. Fjordkraft ble tildelt FNs klimatiltakspris i 2018.

Følg saker fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fjordkraft

Enda et godt Fjordkraft-kvartal20.8.2020 07:00:00 CESTPressemelding

Fjordkraft Holding ASA (Fjordkraft) fikk et justert driftsresultat på 124 (98) MNOK i 2. kvartal 2020. Det er en økning på 26 prosent fra samme periode foregående år. Underliggende netto driftsinntekter i 2. kvartal steg med 15 prosent til 314 MNOK, opp fra 274 MNOK i 2019. Konkurransetilsynet har godkjent oppkjøpet av Gudbrandsdal Energi AS og Eidsiva Marked AS. Når transaksjonen sluttføres i september blir Fjordkraft-konsernet Norges største aktør i sluttbrukermarkedet for strøm.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom