Fjordkraft

Fjordkraft Mobil best på kundeservice

Del

Fjordkraft Mobil har mobilbransjens beste kundeservice, ifølge Kantars KSindeks.

Fjordkraft Mobil  ble lansert i 2017.
Fjordkraft Mobil ble lansert i 2017.

Det er andre året på rad Fjordkraft går til topps i kåringen. Prisen er basert på Kantars store kundesentermåling, KSindeks, med over 20 000 intervjuer hvert år.

– Det gjør meg stolt! Vi har klart å kombinere hurtig vekst med fantastisk kundeservice. Jeg vil rette en stor takk til alle kunderådgiverne som har stått på for kundene våre i hver eneste samtale, sier Christian Kalvenes, konserndirektør for privatmarkedet.

Mobilutfordrer

Fjordkraft Mobil ble lansert våren 2017 og har etablert seg som landets største leverandør av mobiltelefoni uten eget nett.

– Målet har hele tiden vært å utfordre de etablerte mobilaktørene. Det gjør vi, både på pris og service, sier Kalvenes.

Les også: Fjordkraft når målet om 125 000 mobilkunder

God opplæring er nøkkelen

Irene Fauskanger, direktør for kundeservice i Fjordkraft, vant flere kundeservicepriser med mobilleverandøren Chess før hun meldte overgang til Fjordkraft. Hun mener følgende må være på plass for å yte god kundeservice:

– Det viktigste er god opplæring, tett oppfølging som gir den enkelte medarbeider trygghet og et arbeidsmiljø og en kultur som er preget av arbeidsglede og samhold. Å vinne en slik prestisjekåring er en skikkelig vitamininnsprøytning for oss alle, sier Fauskanger.

Bredt fagfelt

Kunderådgiverne i Fjordkraft svarer både strøm- og mobilkunder, i tillegg til blant annet forespørsler om solceller og hjemmeladere.

– Det at kunderådgiverne er det vi kaller «multiskillet» gjør bare denne prestasjonen enda mer imponerende, sier Fauskanger.

Se kunngjøringen av prisen og intervju med Irene Fauskanger her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fjordkraft Mobil  ble lansert i 2017.
Fjordkraft Mobil ble lansert i 2017.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft-konsernet leverer strøm til 2,1 millioner mennesker fordelt på omtrent 1,1 millioner målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i Norge, Sverige og Finland. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er nå Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 30 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Ved utgangen av 2020 hadde Fjordkraft 330 fast ansatte. Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fra november 2020 har Fjordkraft-konsernet datterselskaper i Sverige og Finland gjennom oppkjøpet av Switch Nordic Green AB. Selskapet selger fornybar energi gjennom merkevaren Nordic Green Energy. I Norge omfatter Fjordkraft-konsernet merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft og Gudbrandsdal Energi.
I 2020 omsatte Fjordkraft-konsernet for 4,215 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21. mars 2018.