Fjordkraft lanserer markedsplass

Del

Tilbyr mobiltelefoner og smart elektronikk som kan styres via Fjordkraft-appen.

Fjordkraft Markedsplass samler nyttige produkter knyttet til strøm og mobil.
Fjordkraft Markedsplass samler nyttige produkter knyttet til strøm og mobil.

– Markedsplassen blir en viktig brikke i Fjordkrafts digitale økosystem. Vi tilbyr produkter som forsterker kjerneproduktene våre; strøm og mobilabonnement, sier Christian Kalvenes, direktør for privatmarkedet.

Listen over leverandører og produkter utvides i et høyt tempo, og etter en stille lansering vil markedsføringen av Fjordkraft Markedsplass starte denne uken.

Digital verdi

Fjordkraft har utredet hvordan selskapet kan skape større verdi for kundene i digitale flater.
Etter å ha studert hva andre aktører gjorde i inn- og utland ble prosjektet delt i to.

Det ene sporet skulle samle det beste fra Fjordkrafts tjenesteunivers i en brukerflate og ledet frem til Fjordkraft-appen som i dag har 100 000 månedlige brukere.

– I det andre sporet undersøkte vi hvordan vi kunne tilby relevante og attraktive produkter til våre kunder, uten selv å sitte med store varelagre. Løsningen ble en plattform der vi tilrettelegger for at ulike leverandører av kvalitetsprodukter kan selge varer til våre kunder, forklarer Kalvenes.

– Høyere kundetilfredshet

Varmepumper, værstasjon, smarte panelovner, smart alarm og brukte mobiltelefoner er blant produktene som allerede er tilgjengelig fra markedsplassen. Om kort tid vil også hjemmeladere til elbil være på plass.

– Vi gjør det enkelt å bestille produkter som kan styres gjennom Fjordkraft-appen. Vi ser at app-brukerne har høyere kundetilfredshet enn andre strømkunder og ønsker å gi bevisste forbrukere et best mulig tilbud innen strømstyring og -sparing, sier Kalvenes.

Selskapene som selger varer gjennom Fjordkrafts markedsplass har alle forpliktet seg til å bli klimanøytrale, i tråd med Fjordkrafts klimaløfte «Klimanjaro».

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fjordkraft Markedsplass samler nyttige produkter knyttet til strøm og mobil.
Fjordkraft Markedsplass samler nyttige produkter knyttet til strøm og mobil.
Last ned bilde
Fjordkraft lanserer markedsplass.
Fjordkraft lanserer markedsplass.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft-konsernet leverer strøm til 2,1 millioner mennesker fordelt på omtrent 1,1 millioner målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i Norge, Sverige og Finland. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er nå Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 30 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Ved utgangen av 2020 hadde Fjordkraft 330 fast ansatte. Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fra november 2020 har Fjordkraft-konsernet datterselskaper i Sverige og Finland gjennom oppkjøpet av Switch Nordic Green AB. Selskapet selger fornybar energi gjennom merkevaren Nordic Green Energy. I Norge omfatter Fjordkraft-konsernet merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft og Gudbrandsdal Energi.
I 2020 omsatte Fjordkraft-konsernet for 4,215 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21. mars 2018.