Fjordkraft

Fjordkraft har passert 90.000 mobilkunder

Del

Fjordkraft befester posisjonen som landets største mobiloperatør uten eget nett. Ved utgangen av tredje kvartal hadde Fjordkraft Mobil 92.271 abonnenter.

Fjordkraft fortsetter veksten i tredje kvartal.
Fjordkraft fortsetter veksten i tredje kvartal.

– Mobilsatsningen vår har vært en fantastisk reise, og vi realiserer vår høyeste kundevekst siden andre kvartal 2017. Dette viser at vi er en attraktiv utfordrer til de etablerte aktørene, sier Fjordkraft-sjef Rolf Barmen.

Antall mobilabonnenter økte med 11.177 i tredje kvartal 2019, og ved utgangen av kvartalet hadde konsernet 92.271 mobilabonnenter.

Økning i antall strømleveranser

I tredje kvartal 2019 hadde Fjordkraft-konsernet en vekst på totalt 11.892 strømleveranser i Consumer- og Business-segmentet, hvor organisk vekst utgjorde 2.274 strømleveranser i Consumer-segmentet og 213 strømleveranser i Business-segmentet. Den ytterligere veksten skyldes oppkjøpet av Vesterålskraft Strøm. Ved utgangen av tredje kvartal 2019 var antall strømleveranser i segmentene Consumer og Business på 619.455.

Ved utgangen av tredje kvartal 2019 utgjorde Extended Alliance 32.033 strømleveranser. I perioden har Orkland Energi blitt etablert på løsningen, mens kundene i Vesterålskraft Strøm nå inngår i Consumer- og Business-segmentet som følge av oppkjøpet.

– Fornøyd med veksten

Totalt hadde konsernet 651.488 strømleveranser ved utgangen av tredje kvartal 2019. Dette er en økning på 21.679 strømleveranser sammenlignet med utgangen av tredje kvartal 2018.

– Vi er godt fornøyd med en vekst på nesten tolv tusen strømleveranser i Consumer- og Business-segmentet dette kvartalet, og det er gledelig at vi lykkes med å oppnå både organisk og strukturell vekst i perioden. Gjennom kjøpet av Vesterålskraft Strøm får vi hånd om hele kundeforholdet, og ikke bare tjenesteleveransen vi hadde gjennom Alliansekonseptet, sier Rolf Barmen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fjordkraft fortsetter veksten i tredje kvartal.
Fjordkraft fortsetter veksten i tredje kvartal.
Last ned bilde
Konsernsjef Rolf Barmen forteller at Fjordkraft Mobil nå har over 90.000 abonnenter. Foto: Hanne Solheim.
Konsernsjef Rolf Barmen forteller at Fjordkraft Mobil nå har over 90.000 abonnenter. Foto: Hanne Solheim.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft leverer strøm til privatkunder og bedrifter over hele Norge. 1,8 millioner mennesker har Fjordkraft i stikkontakten, fordelt på cirka 900 000 strømleveranser. Det gjør Fjordkraft til det største sluttbrukerselskapet i strømmarkedet. Fjordkraft er også Norges største leverandør av mobiltelefoni uten eget nett og tilbyr solceller og hjemmeladere for elbil.

Fjordkraft-konsernet har kontorer i Sandefjord, Trondheim, Oslo, Stavanger og på Sortland, Vinstra, Hamar og Kongsvinger. Hovedkontoret ligger i Bergen. I 2019 omsatte Fjordkraft-konsernet for 7,1 milliarder kroner.


Fjordkraft Holding ASA (Fjordkraft) ble børsnotert 21. mars 2018. Fjordkraft ble tildelt FNs klimatiltakspris i 2018.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom